Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Έδεσσα με ομιλητή τον κ. Αβραμόπουλο Κώστα


Μεγάλη συγκέντρωση - με διπλάσια συμμετοχή από τις προηγούμενες εκλογές – πραγματο- ποίησε το ΚΚΕ στην Πλατεία Ελευθερίας της Έδεσσας το Σάββατο 28 Απρίλη . Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το βροχή , που έπεφτε στη διάρκειά της . Τη χαρακτήριζε ζωντάνια με τα συνθήματα των συγκεντρωμένων, που ακούγονταν σε όλη τη διάρκειά της .
      Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του Κόμματος ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ .  Προηγήθηκε χαιρετισμός...
 
...από μεριάς των υποψηφίων βουλευ-τών του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στη Πέλλα από τον ΜΙΧΑΛΗ ΦΟΥΝΤΑΛΗ , ενώ παρουσιά-στηκαν στην εξέδρα όλοι οι υποψήφιοι στο Νομό .
      Στο χαιρετισμό του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ αναφέρθηκε στην αρνητική κατάσταση , που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα και της Πέλλας , συνέπεια της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ . Κάλεσε τους πολίτες της Έδεσ-σας να ψηφίσουν με σιγουριά στις  6 Μάη το ΚΚΕ , γιατί ποτέ δεν τους κορόιδεψε , τους προειδο-ποίησε για τη «θύελλα που έρχεται» και στάθηκε πλάι τους στους καθημερινούς τους αγώνες . Έτσι θα είναι και μετά τις εκλογές , γιατί ο πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους αγρότες , τους μικροεπαγγελματίες θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές .
        
Ο κεντρικός ομιλητής ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ στάθηκε στην ανάγκη  καταδίκης των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ  με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση υπηρετώντας τις επιταγές της ΕΕ , του ΔΝΤ & της τρόϊκας και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τα υπερκέρδη τους .
     «Δεν φτάνει μόνο η καταδίκη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στην καπιταλιστική οικονομική κρίση . Χρειάζεται ο λαός να δώσει να μην ενδώσει στους εκβιασμούς & τα τρομοκρατικά διλήμματα στην πορεία προς τη κάλπη . Χρειάζεται να μη ξεγελαστεί από τα συνθήματα των διάφορων «αντιμνημονιακών» σχηματισμών , που επιδιώκουν τη διαχείριση της κρίσης εντός της ΕΕ και άρα ουσιαστικά καμιά αντίσταση στη δανειακή σύμβαση & το μνημόνιο .
       Οι εκλογές της 6ης Μάη δεν θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας , των κομμένων μισθών & συντάξεων , αλλά μια νίκη του λαού μπορεί να δώσει την ελπίδα στη λύση τους . Από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια δυνατή λαϊκή συμμαχία , που θα παλέψει & θα αποκρούσει τα νέα προαποφασισμένα μέτρα που έρχονται τον Ιούνη» , τόνισε ο  Κώστας Αβραμόπουλος .
      «Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ σε ρήξη με την ΕΕ και τα μονοπώλια για μονομερή διαγραφή του χρέους , για να κοινωνικοποιηθεί ο πλούτος που παράγει ο λαός μας μπορεί & πρέπει να εκφραστεί με την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Πέλλα» , έκλεισε την ομιλία του το μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος  .



                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου