Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σπουδαία νίκη στο 90’ για την Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-2) στην Επανομή


Σημαντικό ήταν το «τρίποντο» που πήρε η ομάδα των Γιαννιτσών, το οποίο μάλιστα ήρθε στο 90' και τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στην Επανωμή! Μάλιστα, αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για τα Γιαννιτσά ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες και μετά από 12 ματς, αφού τελευταία φορά είχαν πανηγυρίσει κόντρα στην Καλλονή στις 29 Ιανουαρίου!
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε... δάφνες ποιότητας, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε τις αντίπαλες εστίες με αξιώσεις. Η μόνη καλή ευκαιρία έγινε...

... από τους φιλοξενούμενους στο 41', όταν ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», όμως ο Φιρινίδης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ πιο ποιοτικό παιχνίδι, με τρία γκολ και δύο δοκάρια! Μόλις στο 47' έγινε ανατροπή του Μπέκα από το Δεινόπαπα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τα Γιαννιτσά και ο Ιορδανίδης έκανε το 0-1.
Στο 61' θέλησαν να απαντήσουν οι γηπεδούχοι, όμως το σουτ του Κάτσε προσέκρουσε στο δοκάρι των Γιαννιτσών, αφού ο Αποστόλου «βρήκε» λίγο τη μπάλα.
Στο 70' ο Γκέσιος επιχείρησε το σουτ, όμως και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αποστόλου.
Στο 72' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αφού ο Στεφανίδης ανέτρεψε τον Γκέσιο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 90' ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, αφού ο Ιορδανίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Σερέτης «έπιασε» την κεφαλιά και σημείωσε το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Παγώνης, Πολίτης (Μαυροματίδης 83), Καραμανλής, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης(45΄Δεινόπαπας), Κάτσε, Τράκις, Μπεκιάρης, Μπαλασάς (57' Γκέσιος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Νταντίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Παπαδόπουλος Θ (85' Παπαδόπουλος Γ.), Μπέκα (88' Τζεβελέκης), Καρακάσογλου (58' Στεργίδης), Στεφανίδης

Πηγή  onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου