Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

14χρονη μαθήτρια κόρη γνωστού σκηνοθέτη θύμα διασυρμού σε ροζ βίντεο


Μια 14χρονη μαθήτρια, κόρη πολύ γνωστού σκηνοθέτη, έπεσε θύμα διασυρμού στο Διαδίκτυο Η ανήλικη κοπέλα στο σχολείο, γνώρισε ένα 13χρονο αγόρι και μετά από έντονο φλερτ έδωσαν ραντεβού την τελευταία ώρα στις τουαλέτες.

Ο 13χρονος όμως... είχε συνεννοηθεί με έναν φίλο του, τράβηξε βίντεο όλη την πράξη και στη συνέχεια μέσω mms, έστειλαν το υλικό στα κινητά σχεδόν όλων των μαθητών του σχολείου έχοντας αποτέλεσμα το ροζ βίντεο που έδειχνε τη συνεύρεση των δύο μαθητών είχε ανέβει και σε πορνό σελίδες του διαδικτύου.

Η νεαρή κοπέλα μετά από αυτό ντρεπόταν να πάει στο σχολείο και ήταν συνέχεια κλεισμένη στο σπίτι με αποτέλεσμα...

... να πάθει κατάθλιψη και μη αντέχοντας άλλο το διασυρμό αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, ευτυχώς όμως χωρίς να το καταφέρει.

Οι γονείς της αναγκάστηκαν να να προσφύγουν στην αστυνομία και μετά από έρευνες και μηνύσεις, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσυνης.

Η 14χρονη μαθήτρια έχει αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο και προσπαθεί με τη βοήθεια ειδικών να ανακτήσει την ψυχική της ισορροπία. Κάτι το οποίο ωστόσο δεν είναι εύκολο, καθώς και στη δεύτερη μεταγραφή, το ροζ βίντεο έκανε και πάλι την εμφάνιση του στα κινητά τηλέφωνα των συμμαθητών της, ενώ οι γονείς της σκέφτονται να της αλλάξουν ακόμη και επώνυμο, μέχρι να τελειώσει το σχολείο.

Πηγή  newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου