Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Φουντουκίδου προς Σαμαρά:Κατάστρεψες την παράταξη

Με μια πρωτόγνωρη σε σκληρότητα ανακοίνωσή της η Πόπη Φουντουκίδου στρέφεται εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και τον καταγγέλλει πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνεται ο ίδιος για το εκλογικό γκρέμισμα της ΝΔ.
Διαβάστε την ανακοίνωση...

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου,έφερε τη Νέα Δημοκρατία, στα ιστορικά χαμηλότερα ποσοστά.

Μία μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής , ενέπνευσε τον λαό και προσέφερε στην πατρίδα, οδηγήθηκε κατακερματισμένη σε συντριπτική ήττα. Οι ευθύνες σαφώς ανήκουν και καταλογίζονται στην σημερινή ηγεσία της ΝΔ που δείχνει να μην τις έχει ακόμη αντιληφθεί.....


Λόγοι πολιτικής ευθυξίας επιβάλουν, αν μη τι άλλο, την έκθεσή της στην κρίση των πολιτών που ανήκουν στην μεγάλη κεντροδεξιά οικογένεια.

Λόγοι πολιτικής ωριμότητας, ρεαλισμού και αγάπης προς την Πατρίδα, επιβάλλουν την επιστράτευση των στελεχών της παράταξης κάτω απο μια ηγεσία αποδεκτή, αδιαμφισβήτητη, κυρίως ΕΝΩΤΙΚΗ που θα δινει ελπίδα και προοπτική στην Ελλάδα,
στοιχεία που δέν διαθέτει η σημερινή ηγεσία.

ΠΟΠΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ
πρ.βουλευτής Ν. Πέλλα

21 σχόλια:

  1. Σε τσάκισε Πόπη ο Διονύσης και τρελάθηκες.Πάρτο χαμπάρι ο Διονύσης και ο Αντώνης Σαμαράς θα ναι είκοσι χρόνια στο τιμόνι της ΝΔ.Να πας με τον Τσίπρα γιατί ούτε ο Καμμενος δε σε θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλω ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι: είσαι νεοδημοκράτης; αν ναι, είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα; Διότι αν είσαι τότε φτάνω στο συμπέρασμα ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μείνει ο Σαμαράς στην ηγεσία της παράταξης και να βγουν βουλευτές όσοι τον ακολούθησαν στην αποστασία του 1993, δυστυχώς όμως εμάς του νεοδημοκράτες δεν μας ενδιαφέρουν μόνο αυτά.

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΠΟΠΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ???? ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ 6:12 ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2%???? ΣΗΜΕΡΑ 20% ΑΥΡΙΟ 10% ΜΕΘΑΥΡΙΟ 8% ΚΤΛ...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό ακριβώς ειναι το πρόβλημά μας φίλε. κάποι αγωνιζόμα;στε γιά μια μεγάλη ΝΔκαι καποιοι για μεγάλη πολιτική ανοιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πλάκα μας κάνεις; παρακαλούσες να είσαι μέσα αχ τι δύσκολο είναι να χάνεις με τόση διαφορά πίκρα πίκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεστα Πόπη πεεσταααα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τασος Κρύα Βρύση9 Μαΐου 2012 στις 7:47 μ.μ.

    Είτε της αποδώσει κανεις προσωπική πικρία είτε όχι δεν γίνεται να διαφωνήσει με τα όσα λέει.Όντως ο Αντώνης μας πούλησε και μας διέλυσε.Τωρα επικαλειται το συμφέρον της πατριδας και δε παει στο Ζαπειο να παραιτηθεί.Και υποπτεύομαι πως αν στις εκλογές του Ιουνίου ανεβει εστω και κατα μια ψήφο το αποτελεσμα τοτε θα μιλαει για νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o μοιραιος ανθρωπος για την ΝΔ και την Ελλαδα,και ας του αναγνωρίσω καλές προθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι επί άλλου θέματος γίνεται η αρχική τοποθέτηση, επί άλλου απαντούν μερικοί που απαντούν και χάνεται η ουσία. Η τοποθέτησή της αφορά στο εάν είναι αποτυχία ή επιτυχία η "νίκη" της ΝΔ και όχι για το εάν είναι πικραμένη ή όχι (άλλωστε ποιος δεν θα ήταν). Πέραν του Σαμαρά και της τέως ΠΟΛΑΝ όλοι (και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΟΟΛΟΙ) συμφωνούμε ότι είναι αποτυχία. Το ερώτημα είναι τι κάνεις όταν αποτυγχάνεις. Μένεις γατζωμένος μέχρι να δικαιωθείς (όπως νομίζεις) ή φεύγεις και αφήνεις την παράταξη να πάρει μπρος; άλλωστε ο Σαμαράς είναι δέσμιος της υπογραφής του στο 2ο μνημόνιο και δεν μπορεί να πει κάτι αντίθετο. Ας φύγει και ο Καραμανλής (γιατί αυτόν θέλουμε όλοι οι νεοδημοκράτες) θα έχει την ευχέρεια να πάει πιο "αντιμνημονιακά" και να πιάσει η παράταξη 50%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καληνύχτα κ.Φουντουκιδου,καληνύχτα κύριε Σαμαρά,καληνύχτα Νέα Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και όμως η ΝΔ και πάλι θα πάρει μπρος, αρκεί να της το επιστρέψει η ελαχιστότατη και ανώριμη πολιτικά ηγετική της ομάδα. Τότε θα μυρίσει και πάλι θυμάρι και βασιλικός, για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά και ωραία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φουντουκιδου και τα λοιπα δεινοσαυρικα απολιθωματα παρτε το χαμπαρι.....Ο Αντωνης Σαμαρας και ο Διονυσης Σταμενιτης θα ναι στην Παράταξη για αλλα 40 χρόνια!Σας εχουμε γραμμενους και προχωραμε μπροστά.Εμεις ειμαστε οι εκπροσωποι του λαού της δεξιας και οχι εσεις με τις βιλλες σας και τα εξοχικά σας.Στο καλο και να μας γραφετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο 'οτι ξερω σε διαμέρισμα παλιό μένει και όσο για το εξοχικό τό σπίτι ενός βαρκάρη ειναι με μισή αξία από το ίδια 55τμ στην χαλκιδική που μπορεί να έχεις εσύ και έχω πάει.ξέρω επίσης οτι τα παιδιά της μένουν σε ενοίκιο
      ΜΑΡΙΑ Δ

      Διαγραφή
    2. ουτε 40 μερες δεν εχετε ακομα ζωη στην παραταξη.λαμογια αλεξιπτωτιστες αλαζονες του κερατα βολεψακηδες που γινατε και τιμητες της παραταξης.ρε αντε απο δω

      Διαγραφή
  12. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιο μπροστά από το 18,50% πόσο θα πάτε, κοντά στο 10% ίσως; Φυσικά για εσάς τέτοια ποσοστά είναι πρωτόγνωρα, εμείς όμως οι νεοδημοκράτες έχουμε μάθει και στο 47% και δεν μας αρκεί το 18,50%. Είστε μια αστεία παρεούλα που θα διαλύσετε την παράταξη.
    όσο για τα περί δεινοσαύρων και απολιθωμάτων, εσύ και οι όμοιοί σου εκφράζετε την πλέον αποκρουστική μορφή παλαιοκομματισμού. δηλαδή πετάτε λάσπη για βίλες και εξοχικά και κάνετε πολιτική με αυτά. Σέρνεσαι στο έδαφος σαν σκουλήκι που είσαι. από που και ως που ένας ιατρός και ένας δικηγόρος πρέπει να ρωτήσουν εσένα και να πάρουν την έγκρισή σου για το τι θα αποκτήσουν;
    Παλαιοκομματικό σκουλήκι, λασπολόγε, εσύ και οι όμοιοί σου πάλι θα παρατήσετε την ΝΔ όπως το ξανακάνατε. Και πάντα η πολιτική σας άποψη θα είναι η λάσπη, αν έχει και τι έχει ο καθένας και μάλιστα χωρίς στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξεκινησα απο την ΜΑΚΙ. περασαν 32 χρονια κ πηγα καμμενο.
    εφυγα οχι απο τη ΝΔ αλλα απο την ΠΟΛΑ.
    ας γυρισει ο μπουχεσας (γιατι μπουχεσας ειναι) ο καραμανλης κ παλι τοτε ξανα ΝΔ. δε μπορει κατι θα εχει κληρονομησει απο το γερο καραμανλη.
    οσο για τους πολιτευτες μας (βουλευτες) ολοι τους κοιτουν την παρτη τους. στα κακαλα τους η ΝΔ. αυτοι σκοτωνονται μεταξυ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΠΑΙΔΙΑ (10:52 ΚΑΙ 11:38) ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ (ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.
    ΣΕ ΕΣΕΝΑ 11:38 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΧ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ(ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ????
    ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 10:52 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΟΠΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΨΗΦΟΥΣ...ΑΝ ΠΧ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΔΡΟΥΛΕΣ...
    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ...-ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ-.....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ότι αναφέρω περί ιατρού και δικηγόρου δεν θέλω να πω ότι είναι ανώτεροι, όλοι ίσοι είμαστε. Εννοώ ότι μπορεί να έχουν αποκτήσει περιουσιακό στοιχείο χωρίς να έχουν κλέψει, από τη δουλειά τους και μόνο.
      οι χαρακτηρισμοί μου αφορούν σε όσους κάνουν πολιτική με λάσπη και εκφράζουν τον παλαιοκομματισμό, ανεξαρτήτως εάν, δυστυχώς, είναι νέοι άνθρωποι πολλοί από αυτούς. Βλέπεις πχ σε μια συζήτηση για το εάν απέτυχε ή όχι η παράταξη στις εκλογές ο άλλος πετάει κουβέντες για βίλες κλπ, καμιά πολιτική πρόταση, τίποτα, μόνο λάσπη.
      κατά τα λοιπά έχεις δίκιο ότι δίνουμε άσχημη εικόνα σε τρίτους, αλλά δεν μπορείς να αφήνεις το κάθε λασπολόγο να πετά λάσπη.

      Διαγραφή
  16. ποπιτσα δεν ακουσες αλλα επεμενες οτι σε παρακαλαει ο σαμαρας τι εκανες λοιπον για να τον βοηθησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν κοιτάμε λεω εγώ που δεν έχουν μέλλον τα παιδια μας παρά μας νοιάζει το μέλλον του κόμματος που ψηφήζουμε;;;;
    Σε λίγο θα υπάρχει Ελλάδα Χωρίς Έλληνες το πήρατε χαμπάρι αυτό;;;
    Καταλάβατε ότι ο κόσμος κόσμος πεινάει;;;
    Και για όλα αυτά δεν φταίνε μόνο εκείνοι.... φταίμε και εμείς γιατί ενώ εκεινοι μας ξεπουλούσαν...εμείς συνεχίζαμε να μαλώνουμε για χάρη τους..............
    Τελικά έχουν μεγαλύτερη αξία απο τα παιδια μας;;;;;;;;;
    Αν ναι.......τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή