Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αναταράξεις στην γαλάζια πολυκατοικία.


Έντονη κινητικότητα παρατηρείτε τα τελευταία 24ωρα στο χώρο της κεντροδεξιάς μετά τις ανεπαρκές διαβουλεύσεις του προέδρου της ΝΔ για σύσταση κυβέρνησης συνεργασίας με κάποια από τα άλλα κόμματα αλλά και μετά το κάλεσμα από τον τελευταίο για πανστρατιά της δεξιάς παράταξης γύρο από ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο με την συμμετοχή των Μάνο, Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη ενόψει επικείμενης νέας προσφυγής στις κάλπες χωρίς ωστόσο και αυτή να δίχνει να φέρνει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον κ. Σαμαρά...



Στέφανος Μάνος
Με δήλωσή του στο Real fm ο πρόεδρος της Δράσης κ. Στέφανος Μάνος απέκλεισε μία τέτοια συνεργασία διερωτώμενος  αν η πρόσκληση του κ. Σαμαρά πρόκειται για «τερτίπι της τελευταίας στιγμής μπροστά στην απελπισία των αποτελεσμάτων» τονίζοντας ταυτόχρονα ότι βρίσκετε ήδη σε συζητήσεις με το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη. Σημείωσε τέλος ότι «Η λύση θα βρεθεί μέσα από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει απ' έξω. Είναι δύσκολη και δυσάρεστη δουλειά που πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ».

Γιώργος Καρατζαφέρης
Απόρριψη όμως στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά είχαμε και από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «προδότη» και «δοσίλογο».
Μέσα από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό του σταθμό, ο κ. Καρατζαφέρης ξέσπασε για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Μου λένε για συνεργασίες. Με ποιον να πάω; Με αυτόν που πρόδωσε, με αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πάει και να φιλήσει το μνήμα της γυναίκας που τον έκανε άνθρωπο, που τον έκανε υπουργό σε ηλικία 38 ετών;» διερωτήθηκε αναφερόμενος στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη.


Ντόρα Μπακογιάννη
Την ίδια ώρα, από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη διαρρέουν ότι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου