Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα 1-0 την Ρωσία και στους 8 της Ευρώπης


Με γκολ του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Ρωσίας και πέρασε στους 8 της Ευρώπης. Ο Έλληνας διεθνής που με το δικό του γκολ χάρισε την μεγάλη πρόκριση στην εθνική μας έδωσε την δική του απάντηση για το χαμένο πέναλτι στην πρεμιέρα του Euro με τους Πολωνούς ωστόσο θα απουσιάσει όμως από την επόμενη μεγάλη αναμέτρηση στους 8 καθώς δέχτηκε άδικη κίτρινη κάρτα σε πεντακάθαρη ανατροπή του μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να βλέπει θέατρο...
Σημαντική η απουσία του αρχηγού στην συνέχεια με την πρόκριση όμως να είναι το μεγάλο γεγονός της βραδιάς για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εθνική έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Τζαβέλα με την μπάλα να τραντάζει το γάμα της εστίας του ρώσου τερματοφύλακα. Και η Ρωσία όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης όταν μία κεφαλιά πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.

Η εθνική μας περνάει ως δεύτερη στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την πρώτη του 2ου ομίλου με μεγάλες πιθανότητες αυτή να είναι η Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου