Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Γ. Ξανθόπουλος :“Πλήγμα για τον δήμο Πέλλας να μην οριστεί παραμεθόριος”

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολύτευσης και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών κ. Γιώργος Ξανθόπουλος επισημάνει το πόσο σημαντικό για τους υπαλλήλους θα είναι αν ο δήμος οριστεί παραμεθόριος πράγμα το οποίο σύμφωνα πάντα με τον δημοτικό σύμβουλο τα κριτήρια τα οποία θέτει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον αφήνουν εκτός. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κ. Ξανθόπουλου:

Προς: δήμαρχο Πέλλας
 
Κύριε δήμαρχε...


Διαβάζοντας την εγκύκλιο που έστειλε το Υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην αντιπεριφερεια Πέλλας σχετικά με τον ορισμό περιοχών ως παραμεθόριων για να έχουν τα πλεονεκτήματα των παραμεθόριων περιοχών οι υπάλληλοι διαπιστώνω ότι από τα κριτήρια που θέτει το Υπουργείο ο Δήμος Πέλλας θα είναι εκτός,  διότι δεν έχει συμπεριληφθεί στα κριτήρια το κυριότερο απ όλα που είναι το βιοτικό επίπεδο αλλά και η ανεργία.
Ο νόμος μας είναι τελευταίος στην Ελλάδα και τελευταίος στην Ευρώπη ως προς το μέσο βιοτικό επίπεδο αλλά και την ανεργία
Ζητώ την άμεση ενεργοποίηση του δημοτικού συμβουλίου των πολιτικών παραγόντων και των φορέων του δήμου μας, ώστε να μην δεχθούν και άλλο πλήγμα οι δημότες μας

Ο δημοτικός σύμβουλος
Ξανθόπουλος Γιώργος

3 σχόλια:

  1. Ξανθόπουλε ασε τις υποκρισίες.Μας έγινες αγωνιστής τωρα.όταν ψήφιζες πασοκ το μαιο τα ξεχασες.ποιανου πολιτική είναι το κόψιμο των παραμεθορίων.μήπως είναι όλη του κόμματος που ακόμη στηρίζεις.μας το παίζεις και υπερμαχος του λαού.καραγκιόζηδες του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,
    ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα σου ακόμα στη Τσάκρη δουλεύει;;;;Ου ρε πουλάτε παραμύθι στο κόσμο πασόκοι που δεν αφήσατε τίπτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή