Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κόμμα βασιλοφρόνων από τα Γιαννιτσά για όλη την Ελλάδα (βίντεο)


Σταρ στο διαδίκτυο  έγινε από χθές ο Γιαννιτσώτης Γιώργος Παπαδόπουλος που με την ιδιότητα του προέδρου της "Εθνικής Ελπίδας" μας καλεί να τον ψηφίσουμε για να μας σώσει από τα λαμόγια.Ο εμπλεκώμενος σε διάφορες ποινικές υποθέσεις και αποπεμφθής απο την αντιδημαρχία του Δήμου Γιαννιτσών στις αρχές του 2002 κ.Γιώργος Παπαδόπουλος ζητά την ψήφο μας στο όνομα των "βασιλοφρόνων" και της βασιλικής οικογένειας!Με ολιγόλεπτο τηλεοπτικό μήνυμά του...

...μας καλεί να σκεφτούμαι πόσο δυστυχείς θα γίνουμε αν δεν τον ψηφίσουμε.Δέστε τον...εννοούμε δείτε τον!!!

6 σχόλια:

  1. Για σου ρε "αστειουλη" admin που μας κανεις και γελαμε, με τα αντικειμενικα και "σοβαρα" σχολια σου!!ο Παπαδοπουλος μας φταει τωρα! και μας πειραξε,ολοι και οταν λεω ολοι, εννοω ΟΛΟΙ οι υπολοιποι υποψηφιοι απο ολα τα κομματα και ειδικα τα 2 μεγαλα ειναι παρθενες οσιες που μονο αυτοι μπορουν να μας σωσουν!να ειμαστε ευτυχεις αν ψηφισουμε Καρασμανη η Τσακρη(ΝΔ η ΠΑΣΟΚ)ετσι???
    οχι δεν τον υποστηριζω ουτε τον γνωριζω προσωπικα,απλα αυτη η επιθεση βγαζει ματι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI STO KREMASMA SOU KI OLWN TWN LAMOGIWN POU ONEIREVONTAI NA TRWNE ME 3 MASELES MAZI ME TO AXRHSTO ARXILAMOGIO TON BASILIA POU 8A TRWEI ME 13 MASELES KAI OUTE KAN ELLINAS DEN EINAI.A SIXTIR MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε, το βράδι που πήγανε και αδειάσανε τις βίλλες (που άνηκαν στον λαό) και τα μεταφέρανε στο εξωτερικό (τα πράγματά μας) θα μας τα φέρουν πίσω? Όπως κάνουν με τα μάρμαρα του Παρθενώνα?! Συμφωνώ με τον ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλύτερα μαιντανός παρά τέτοιος βασιλικός.ουστ ρε κωπρόσκυλα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΕ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιες βίλες άνηκαν στον λαό. Δικά του είναι τα πράγματα. Θα σας ρωτήσει και που θα τα πάει. Δεν κοιτάτε που ο άλλος σας βάζει χαράτσια, σας κόβει τους μισθούς, την σύνταξη ο Βασιλιάς σας πείραξε που δεν έφαγε στο κάτω-κάτω, ούτε φταίει για την σημερινή κατάσταση. Αυτός τουλάχιστον είναι ένας και χορτάτος, αυτοί όχι μόνο 300 είναι αλλά χιλιάδες και όλοι νηστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή