Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί απουσίαζε ο Καρασμάνης απο τη σύσκεψη με τον Θεοδωρίδη.

Οι  αγαστές και φιλικές σχέσεις Καρασμάνη-Θεοδωρίδη,φαίνεται πως πέρασαν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν.Στην έκτακτη σύσκεψη της Κυριακής που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο διοικητήριο της Έδεσσας για το καυτό θέμα της απένταξης του έργου Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά, εκτός από τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο απουσίαζε και ο βουλευτής κ.Γιώργος Καρασμάνης.Λογικό και αναμενόμενο για τους "παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ".Κατακριτέο για κάποιους άλλους, που έσπευσαν...

... να κατηγορήσουν για φυγομαχία τον πρώτο σε σταυρους βουλευτή της Πέλλας
Είτε έτσι ,είτε αλλιώς ,ένα είναι βέβαιο.Οι πραγματικα συγκλονιστική αποκάλυψη και καταγγελία του κ.Καρασμάνη,έκανε κάποιους να παρατήσουν κατά μέρος τα πανηγύρια και να ασχοληθούν με τα καυτά και χρόνια προβλήματα του τόπου.Σήμανε συναγερμός και αυτό από μόνο του είναι ωφέλιμο.Κάποιοι αφυπνίστηκαν,ή τουλάχιστον φαίνεται πως αφυπνίστηκαν.
Είτε ήταν παρών λοιπόν, είτε απουσίαζε ο κ.Καρασμάνης, αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε.Επιτέλους κάποιοι να δουλεψουν και να σταματήσουν να παίζουν με τις τύχες των ανθρώπων που καθημερινά θετουν σε κίνδυνο τη ζωή τους σε ένα δρόμο καρμανιόλα.Επιτέλους, ακόμη κι αν κάποιοι χάσουν την πολιτική τους καριέρα, πρέπει να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το μεγαλύτερο "σκάνδαλο" σε βάρος των συμφερόντων της Πέλλας, που έχει ποτέ συντελεστεί.Φτάνει πια η κοροιδία και τα μεγάλα λόγια.

3 σχόλια:

  1. Απουσίαζε γιατί τον έχει γραμμένο τον θοδωρά μας όπως τον έχουν γραμμένο όλοι εδώ στην Κρύα Βρύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O dhmarxos tha ixe pai fainete se kanena panigiri pou kanane oi kapadokes gia afto den pige ston theodoridi.etsi k alliws xesme...ous mas exei..aftos perimeni na teliosoun ta dyo xronia gia na klisti pali sto kavouki tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΞΩ Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή