Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών ανοίγει τις πύλες της.Βρέθηκε λύση με το λουναπαρκ.

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών με τα καθιερωμένα εγκαίνια στις 20:00 μμ.Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις για τη συμμετοχή εκθετών και εμπόρων τελικά οι προσφερόμενοι χώροι καλύφθηκαν ,δίνοντας έτσι μια "ανάσα" στα οικονομικά του Δήμου.Ο θεσμός της εμποροπανήγυρης ,η λειτουργία της οποίας ξεπερνά τον ένα αιώνα,δίνει ώθηση στην αγορά και στη ζωή της πόλης που παρά την οικονομική κρίση ευελπιστεί να στο ζωντάνεμα της κίνησης.Λύση φαίνεται να δόθηκε και στο θέμα του λουναπάρκ....
,καθώς βρέθηκε πλειοδότης που να τηρεί τις απαραίτητες προυποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας.Να θυμίσουμε πως πέρσι τέτοιο καιρό ,λίγο έλειψε να είχαμε τραγωδία σε ένα από τα "παιχνίδια" όταν τη στιγμή της λειτουργίας σημειώθηκε σοβαρή βλάβη που προκάλεσε τον τραυματισμό(ευτυχώς ελαφρύ) δύο νέων ανθρώπων.Ας ευχηθούμε πως το θέμα της ασφάλειας φέτος  θα είναι αυτό που δεν θα μας απασχολήσει.

5 σχόλια:

  1. Να μας εξηγήσουν μόνο πως έγινε και φτάσαμε να παραχωρούμε το χώρο στην εξευτελιστική τιμή των 30.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Τζούλια, από όσο έχουμε πληροφορηθεί έχουν έρθει ήδη και απόψε το βράδυ θα τις στήνουν προκειμένου αύριο 2η ημέρα να είναι σε θέση να λειτουργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγάλη επιτυχία δηλαδή, άξια ανακοίνωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πουν που θα πανε τα υπόλοιπα 30.000 από τα 60.000 που ήταν να πάρει ο δήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή