Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ήταν και ο υπόδικος Πανίκας στη σύσκεψη!!!

Σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις από την αποκάλυψη πως τα χρήματα(120 εκ.Ευρώ) που προορίζονταν για το δρόμο καρμανιόλα Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά, έκαναν φτερά προς τη δυτική Θεσσαλονικη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας,κ.θοδωρίδης συγκάλεσε και νέα σύσκεψη.Η δεύτερη παρακαλώ μέσα σε 10 μέρες,όσες δηλαδή δεν έκανε σε δύο χρόνια.Παρών στη σύσκεψη ήταν και εκπεσών του αξιώματος κ.Παναγιωτης Ψωμιαδης, και κάθονταν σε περίοπτη θέση δίπλα σε εκλεγμένους θεσμικούς εκπροσώπους(βουλευτές,δημάρχους,συμβούλους).Προσπερνώντας  τη  συμμετοχή κάποιου που έχει χασει τη θεσμική του ιδιότητα, πραγμα που δε θα μπορούσε να συμβεί
σε καμια άλλη ευνομούμενη χώρα ακόμα και του υπανάπτυκτου κόσμου , να μείνουμε στην ουσία της σύσκεψης.Η ουσία λοιπόν είναι πως πράγματι μετά από τόσο καιρό παραδέχονται και οι ίδιοι(της Περιφέρειας δηλαδή) πως το έργο είναι κυριολεκτικά αίολο.Δεν ειπωθηκε βέβαια κουβέντα για την ταμπακιέρα.Δεν δόθηκε καμία πειστική απάντηση για τις σοβαρότατες καταγγελίες Καρασμάνη,που άλλωστε ήταν και η αφορμή να "ξυπνήσουν" ή και να αποκαλυφθούν ορισμένοι που κρύβονταν πίσω απο την άθλια μεθόδευση σε βάρος του λαού της Πέλλας.Όχι , διάλογοι δεν διέρρευσαν.Όχι, στο δελτίο τύπου δεν αναφέρεται καμία απολύτως δέσμευση ούτε των εκλεγμένων ούτε καν του λαλίστατου υπόδικου.Για μια ακόμη φορά επιχειρήθηκε ένας αποπροσανατολισμός από την ουσία της υπόθεσης που δεν είναι αλλη από την υφαρπαγή των χρηματων από την Πέλλα και την μεταφορά τους στη δυτική θεσσαλονικη.Και όλα αυτά με ευθύνη και απόλυτη γνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δηλαδή του κ.Ψωμιαδη και των συνεργατών του.

11 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ! ΣΩΣΤΑ! ΚΑΛΟ! ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΤΑ 120.000.000 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ: ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ; Ή ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ; ΟΠΟΤΕ ΓΙΟΚ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη αν κατάλαβα καλα εαν ο καρασμάνης δεν αποκάλυπτε το θέμα αυτοί θα κοιμόντουσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι φαίνεται. Αυτό έχουν μάθει. Να βγάζουν δελτία για ψίλου πήδημα με φωτογραφίες και να παρουσιάζουν ανούσια πράγματα. Τελικά θα μας πουν ποιος πήρε τα 120 εκατομμύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο τίτλος. Και μάλιστα διηύθυνε τη σύσκεψη. Γιαυτό και δεν πήγε η Τζάκρη. Ο Σταμενίτης, όποιος είδε το βίντεο της Πέλλας, βλέπει ότι ο Σταμενίτης έχει κόμπλεξ με τον Καρασμάνη. Γιαυτό και είπε ξεχάστε ότι έγινε. Τώρα τι θα γίνει;
    Καλά να πάθεις Καρασμάνη που διεγράφεις λόγο μνημονίου. Σου τάλεγα. Διαφορετικά αν ήταν τώρα θα τους γ...σες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to komplex asxete to exei o Karasmanis me ton neo Voulefti giati pisteve oti tha einai mia zoi maggas kai monos protos tora omos enoiose to telos tis aniparxias tou. O Stamenitis einai to kainourgio pou den fovatai tipote giati den exei na apologithei gia tipote. O kir Giorgos itan enas vouleftis pou perase kai den akoumpise kai den prosfere sxedon tipote stin Pella tha ton thimomaste os enan felo pou epipleei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που μιλάς για κόμπλεξ και αναφέρεις τον καρασμάνη ως κύριο τίποτε, παρόλο που ο λαός τον βγάζει πρώτο βουλευτη και με διαφορά για 7 συνεχόμενες φορές σου χαρίζω το παρακάτω σχόλιο που πήρα απαλλου. Διαβασέτο και αν δεν καταλάβεις μάλλον κάτι τρέχει μαζί σου:
      Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
      Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα στην Πέλλα τηλεόραση στη σύσκεψη που έγινε.
      Να διακόπτει ο Σταμενίτης συνεχώς τον εκπρόσωπο του επιμελητηρίου και να γυρίζει να του λέει ότι αυτά τα χαρτιά όπως και τα έγγραφα της βουλής δεν μετράνε.
      Και ταυτόχρονα να γυρνά θριαμβευτικά και να κοιτάζει τον Ψωμιάδη και κάνοντας του νόημα με το δάκτυλο στον κρόταφο, ορίστε εγώ τα χαρτιά του Καρασμάνη τα αχρήστεψα.
      Αγαπάει όμως ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη.
      Ο φακός της τηλεόρασης αυτή την κίνηση τη ζούμαρε, το αντιλήφθη ο Σταμενίτης και στη συνέχεια λες και εμεις είμαστε μαλάκες, εκανε πως ξύνει τον κρόταφό του.
      Η εικόνα είναι φοβερή, είναι καταλυτική. Δείχνει το ήθος και το ύφος αυτού του ανθρώπου. Αυτός ο άνθρωπος θα διεκδικήσει τα δίκαια του νομούμας.
      Αυτή η εικόνα δεν θα μου φύγει ποτέ από το μυαλό.


      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΟΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ; ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ;
      ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
      ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ; ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥ;

      Διαγραφή
  6. Δείτε στο βιντεο της πέλλας tv από τη σύσκεψη να κάνει νοήματα –βάζοντας το χέρι στον κρόταφο - ο Διονύσης στον Ψωμιάδη, λέγοντας του κοιτάξτε εγώ καθάρισα την επιστολή του Καρασμάνη με τα 30 ντοκουμέντα.
    Αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε να διαπραγματευτούν για το νομό; Το όλο στήσιμο της σύσκεψης είχε στόχο να αποκαθηλώσει τον Καρασμάνη. Αλλα πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Αλλοίμονο στο νομό μας που έχει τέτοια ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ 9:34 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΣΑ.

      Διαγραφή
  7. 1και01 τι να πάθει ο Καρασμάνης φίλε από τον Σταμενίτη; Ας δώσει πρώτα εξηγήσεις για τα δελτία που αντιγράφει και τα οποία παρουσιάζει ως δικά του - λες και εμείς δεν ενημερωνόμαστε - και μετά να μιλά εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Σλαμενίτης όπως ήρθε έτσι και θα φύγει.Είναι το πραγματικό τίποτα.Απλά του κατσε με το σαμαρά.Επειδή κουβαλούσε τα ψώνια στο σπίτι της πεθεράς έγινε αγαπητός στον Αντώνη.Όλη η Αθήνα ξέρει.Εσείς εκεί πάνω θα μάθετε σε λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή