Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Άρχισαν οι προετοιμασίες για τον «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2013»



Οι εργασίες της διοργάνωσης «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2013» ήδη βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό στάδιο. Έχουν ολοκληρωθεί τα γραφιστικά όλων των δράσεων από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών – Τμήμα Γραφιστικών Τεχνών, έχουν καταρτιστεί όλα σχεδόν τα προγράμματα των δράσεων και σύντομα θα σχηματισθούν οι Εθελοντικές Ομάδες Σχεδιασμού και Υποστήριξης.
Υπενθυμίζουμε ότι θα τρέξουν μέχρι στιγμής οι παρακάτω δράσεις:

 Επισκέπτομαι την Ιστορία – Τουρνουά Ερασιτεχνικού ΤΕΝΙΣ – Διδασκαλία Ασφαλούς Οδήγησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής – Δράσεις του Κωπηλατικού Ομίλου Γιαννιτσών – Ελεύθερο Τρέξιμο - Δυναμικό Βάδισμα 6000μ και θα κορυφωθεί με το PELLAS’’S HALF MARATHON την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013.
Τέλος συζητείται μία επιπλέον δράση που θα χρωματίσει την διαδρομή του Ημιμαραθώνιου με ευχάριστες εκπλήξεις για τους δρομείς. Η προκήρυξη του PELLA’’S HALF MARATHON ήδη έχει ετοιμαστεί από τον Τεχνικό Διευθυντή του αγωνίσματος και εκκρεμεί η έγκρισή της από το Δ.Σ. της Ο.Μ.Γ. που θα γίνει εντός των ημερών. Η γενική προκήρυξη της διοργάνωσης «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2013» ετοιμάζεται με ευθύνη Ο.Μ.Γ. και θα κατατεθεί στον Δήμο Πέλλας για έγκριση τις αμέσως επόμενες ημέρες. Επιλέξτε τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας έγκαιρα τις προτιμήσεις σας. οι εγγραφές στις δράσεις μας ξεκινούν δύο μήνες πιο μπροστά από την 8η Σεπτεμβρίου. Καλή προετοιμασία. Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου