Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

"Νίκη παραμονής" για την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 3-1 τον Πιερικό



Το τρίποντο που της εξασφαλίζει τη παραμονή της στην κατηγορία, πήρε κόντρα στον Πιερικό, η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 της ομάδας της Κατερίνης, νίκη που επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Λαζαρίδη λίγο πριν το ημίχρονο, με τον παίκτη των «μελανολεύκων» να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι του.Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι  Σπαθάρας στο 7,  Σκαθαρούδης στο 57 και ο Άρτσε στο 86. Ο Πιερικός είχε ισοφαρίσει στο 27ʼ με τον Καρακατσάνη και είχε δοκάρι στο 88 με τον Ανδριανόπουλο...


* Στο 43' ο Λαζαρίδης μετά από σύγκρουση με τον Καπνίδη, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας κρατώντας το πόδι του. Αμέσως διεκομίσθει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εκφράζονται φόβοι για κάταγμα.

Τα γκολ:  (7' Σπαθάρας σουτ, 57' Σκαθαρούδης κεφ, 86' Άρτσε σουτ - 27' Καρακατσάνης κεφ)

Στο 88' οριζόντιο δοκάρι ο Ανδριόπουλος

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Γιόγιος (76' Σαπανίδης), Χαρμάνας (56' Καπνόπουλος), Καπνίδης (46' Σκαθαρούδης).

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός):
Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης (44' λ.τ Καραγκούνης), Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος (72' Πολίτης), Καρακατσάνης, Ανδριόπουλος, Καθάριος (72' Ίτσιος), Γιαζιτζόγλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καθάριος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Πηγή  mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου