Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη διόρισε πρόεδρο στη Λυρική ο Τζαβάρας!



Με μια μουσική διασκευή της γνωστής, επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αρχονταρίκι», θα ξεκινήσει η θητεία του πρώην νομάρχη στο τιμόνι του μεγαλύτερου μουσικού οργανισμού της χώρας, ανακοίνωσε χθες, ο αναπληρωτής υπ. Πολιτισμού.

Η γνωστή και αποδεδειγμένα επιτυχημένη διαδρομή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, αλλά κυρίως το έμφυτο ταλέντο του στον οπερετικό αυτοσχεδιασμό, ήταν τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν τον Κώστα Τζαβάρα στην απόφαση να τον τοποθετήσει επικεφαλής της Λυρικής Σκηνής.


Αυτά δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αναπληρωτής υπ. Πολιτισμού ο οποίος -μετά τον διορισμό της Άννας Παναγιωταρέα στο Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου, όπου θα αναμορφώσει ριζικά τις αξίες και το ήθος του ρεπερτορίου, στρέφοντάς το προς την Εκκλησία- θέλησε να δώσει την ευκαιρία και σε έναν ακόμα πνευματικό άνθρωπο της παράταξης, να δείξει την αξία του.
Στα σχέδια του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη συνέντευξη Τύπου, περιλαμβάνεται ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου μας πατριώτη παραγωγού Τζέιμς Πάρις, η διασκευή του «Ρετιρέ» σε οπερέτα και μια μουσικοχορευτική παράσταση με τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς και την Μπέσυ Αργυράκη.
Τέλος, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, θα ανεβάσουν στην Επίδαυρο το καλοκαίρι, τον Βίο του Γέροντα Παΐσιου (τα λιμπρέτα θα γράψει ο Πέτρος Γαϊτάνος).
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα. Επίσης το βυζαντινό «C» στη θέση του «S» στη λέξη Musical, έχει μπει επίτηδες)
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου