Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γ.Καρασμάνης: Απάντηση για στρατόπεδα «Φιλιππάκου και Καψάλη»

Ο Γιώργος Καρασμάνης σε συνέχεια των  κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων για ταχτοποίηση του  ζητήματος των οικοπέδων μέρους των στρατοπέδων «Φιλιππάκου» και «Καψάλη» που κατέχουν εδώ και δεκαετίες ιδιώτες, κατέθεσε στη Βουλή  προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών σχετικό Υπόμνημα των ενδιαφερομένων πολιτών που κατέχουν τα συγκεκριμένα οικόπεδα.
Όπως προκύπτει από την απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ελευσινιώτη ( υπ’ αριθ. Φ. 900 α/ 9567/13225 ), το συγκεκριμένο αίτημα χαρακτηρίζεται ως «λογικό και κοινωνικά δίκαιο»  και εκφράζεται η βούληση του ΥΠΕΘΑ να ικανοποιηθεί...
Για  το λόγο αυτό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απάντηση, έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, λόγω αρμοδιότητας, η ολοκλήρωση της απαιτούμενης νομοθετικής ρύθμισης προκειμένου το θέμα να επιλυθεί.
Ήδη, ο Γιώργος Καρασμάνης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου το νομοσχέδιο που είχε ετοιμαστεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στο οποίο υπήρχε ειδική διάταξη που ρυθμίζει τα θέματα για κατεχόμενα οικόπεδα που ανήκουν στο ΤΕΘΑ να κατατεθεί προς ψήφιση, ώστε το ζήτημα να επιλυθεί οριστικά και να μπει τέλος στην μακροχρόνια ταλαιπωρία των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου