Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Στάθης Καστερίδης θέλει να γίνει Δήμαρχος Πέλλας και επισήμως…..



H φημολογούμενη εδώ και δύο χρόνια διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου από τον μέχρι σήμερα Διευθυντή του Δήμου Πέλλας  κ. Καστερίδη Στάθη , έλαβε τελικά «σάρκα και οστά» στις αρχές της εβδομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών. Πλαισιωμένος από δεκάδες φίλους του ο κ.Καστερίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής αυτής της κίνησης. Στην τοποθέτησή του ο Διευθυντής του Δήμου Πέλλας έδωσε ένα γενικό περίγραμμα των βασικών αρχών και θέσεών του εξηγώντας ταυτόχρονα τις προθέσεις και τα κίνητρα που τον οδήγησαν σ’αυτή του την απόφαση...

Το ακροατήριο που στην πλειοψηφία του απαρτίζονταν κυρίως από παραδοσιακούς φίλους  του από τις εποχές των διοικήσεων του παλαι ποτέ Δήμου Γιαννιτσών και ειδικότερα επί των διοικήσεων Βασιλειάδη και Βαμβίνη ,τότε δηλαδή που ο κ.Καστερίδης  ζούσε  «ημέρες δόξης λαμπρής», άκουσε υπομονετικά τις γενικόλογες προσεγγίσεις του και φάνηκε να ταυτίζεται πλήρως μ’αυτές. Η πολιτική  και κομματική διαστρωμάτωση των παρευρισκομένων ήταν ομολογουμένως ευρύτατη  αλλά δεν έκρυβε εκπλήξεις.
 Ξεκινώντας από τη Δημαρ και το Πασοκ και φτάνοντας μέχρι την άκρα δεξιά οι παριστάμενοι δεν ήταν ούτε νέοι ούτε «φρέσκοι» στην τοπική πολιτική σκηνή. Αντίθετα ένας μεγάλος αριθμός των ένθερμων υποστηρικτών του κ. Καστερίδη είναι γνωστοί στην κοινωνία από την μόνιμη ενασχόληση με τα δημοτικά, οι λεγόμενοι και ως «επαγγελματίες» των άλλοτε ισχυρών κομματικών διοικήσεων στο Δήμο.
Σε κάθε περίπτωση η κίνηση Καστερίδη ,παρά τον εμπλουτισμό και την χαρακτηριστική δυναμική που της έδωσαν γνωστοί συντοπίτες μας  από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και την παλαιοκομματική κρατικοδίαιτη δεξιά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη ούτε φυσικά να υποτιμηθεί. Ο συνδυασμός του κ.Καστερίδη  προσδίδει νέα δεδομένα στον αγώνα για την «κατάληψη του Δημαρχείου Πέλλας» εν’αναμονή μάλιστα και ενός ακόμη σχήματος που θα προκύψει από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που όπως όλες οι πληροφορίες συντείνουν πρόκειται να κάνει αίσθηση στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί  το γεγονός  πως οι όποιες ισορροπίες πρόκειται να ανατραπούν  αν τελικά ισχύσουν όσα ακούγονται περί αλλαγών στο τρόπο εκλογής Δημάρχων και Συμβούλων, οπότε θα έχουμε και νέες υποψηφιότητες.

29 σχόλια:

  1. Ο βασικος κορμος των υποστηρικτων του ειναι απωθητικος.θα κανει μαγκα τον σταμκο.ο παπανικολαου ουτως η αλλως μας τελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟς ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ; Η ΟΧΙ;
      (ΠΑΛΙΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ)

      Διαγραφή
    2. ..εσύ πάντως θα πρέπει να πτώχευσες στις εκλογές του 2010 γιατί και τότε τέτοιο στοίχημα έβαλες !!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ.ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΡ ΥΠΗΡΧΕ ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ase mas re stathi.den eise oyte amiros euthinon oyte parthena.ta giannitsa thimoyntai kai kseroyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κόμματα μπορεί να γίναν αποκόμματα αλλά ο κόσμος ακόμα αυτοτοποθετείται ως δεξιός κεντρώος ή αριστερός.Ο Στάμκος χρειάζεται και την παλιά κακιά δεξιά αυτήν που όλοι κατηγορείτε εαν θέλει να ελπίζει έστω.Οπότε μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι από τον καναπέ του γραφείου του που είναι αμπαροκλειδωμένος και κρυμμένος τα τελευταία τρία χρόνια θα "γίνει μάγκας" και ότι ο Παπανικολάου τελείωσε.Ας πείσει πρώτα τους δικούς του τους "φρέσκους" να κατέβουν που ούτε οι μισοί δεν το σκοπεύουν και πανηγυρίζουμε μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΜΩΡΕ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ)

      Διαγραφή
  6. Όντως, ανατροπή και πέναλτι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΜΒΙΝΗΣ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Τ ΑΚΟΥΣ ΗΛΙΑ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΧΑ, ΧΑ,

      Διαγραφή
  8. ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ,ΣΑΝ ΤΟ ΧΕΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ(ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ,ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ,ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ,ΜΑΥΡΟΥΣ).
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταθη μην ξεχασεις τον Πλιογκα αλλα μετα τι θα γινει με τον Χαρη και τον Στελιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΙ ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλια με χαρακτηρισμούς και υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

      Διαγραφή
  12. ηλια τι θα κανεισ τωρα απο τη μια ο βαμβινησ και ο χαρησ και απο την αλλη ο σταμκοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαμος...η κοντρα βλεπω μολις αναψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ 10:22,ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Ο ΕΝΑΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεε λυπησου μας !!! Η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΙΓΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με παλιά υλικά νέο φαγητό δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΩ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΓΗΚΕ !!!
    ΞΗΡΟΣ, ΠΑΣΣΑΛΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ, ΟΡΩΛΟΓΑΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ !!! ΟΛΟΙ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΠΟΥ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. MΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ {ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ} ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ "Η ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΣ "Η ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ {ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΑΒΕΡΩΦ}, Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΙΣΚΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ, Η ΥΠΟΨΗΦΟΙΤΗΤΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ {ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ}. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ{ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΝΟΩ} ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγώ πάλι επι παπανικολάου θυμάμε μια πόλη να βρωμάει, τα καλόπαιδά του να κάνουν πάρτι,να παίρνουμε δάνεια για να κλείσουμε λακούβες, οι ημέτεροι εργολάβοι να βάζουν το ένα φωτιστικό πάνω στο άλλο....και άλλα πολλάαααα ..που θα έρθει η ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συγνωμη βρε παιδιά ,αλλά ολόκληρα Γιαννιτσα και τολμούν τελειωμένοι κουρασμένοι καμένοι άνθρωποι να παίξουν κάποιο ρόλο? που είναι η νέοι με όραμα...με γνώσεις και οξυγόνο για τον τόπο? χωρίς να έχω κάτι με τον άνθρωπο είναι κατάντια ένας άνθρωπος που οδεύει στη σύνταξη να θέλει να παίξει και πάλι ρόλο! Κρίμα κρίμα για μια μεγάλη πόλη.Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο κ.Καστερίδης ειναι ένας απλός υπαλληλάκος με φιλοδοξίες.Η πόλη θέλει κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή