Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Υπέρ του Ανδρέα Παπανδρέου ο Αλ.Τσίπρας, στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ



Σε κόντρα μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν οδηγήσει οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα περί καταστροφής της χώρας τη δεκαετία του '80.

Στη διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα ο Αλ.Τσίπρας υπερασπίστηκε τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ταύτισε με την Αριστερά, και λίγο μετά η Ιπποκράτους εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «του πήρε μόλις μερικές δεκαετίες του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχθεί ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αριστερός».


«Συγχαρητήρια, αν και θα πρέπει να προβληματίσει όλους το γεγονός πως χρειάστηκε η συμβολή του κ. Βορίδη για να το κατανοήσει και o Aλέξης Τσίπρας» ανέφερε η ανακοίνωση.

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα για «υποκρισία» που «δεν έχει όρια», καθώς «την ίδια ώρα που κάνει τις παραπάνω αναφορές, περιοδεύει με τον Ν. Κωνσταντόπουλο (πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος, μαζί με σειρά στελεχών του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, είχε κεντρικό ρόλο στην άθλια συνωμοσία που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο: