Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ.Α.Σ.Α Πέλλας.Όλα τα ονόματα της συντονιστικής επιτροπής.



Έπειτα από εργασίες δύο μηνών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η Ιδρυτική Συνέλευση της Νέας Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. (Ανατροπή – Αλληλεγγύη – Συμμετοχή – Αυτοδιοίκηση). Ένας πυρήνας μελών κίνησε τις διαδικασίες με κατευθυντήρια γραμμή το όραμα για την πόλη που μας αξίζει. Με εξορμήσεις στις Δημοτικές Ενότητες μοιράστηκαν προσκλήσεις για ενεργή συμμετοχή των πολιτών στο εγχείρημα. Η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρώτη
αυτή φάση συνεργασίας με τους πολίτες, φιλοξένησε 150 περίπου συμπολίτες μας, που συστρατεύτηκαν μαζί μας.

Οι εργασίες που έλαβαν χώρα, με τη σειρά που διεκπεραιώθηκαν, ήταν η ανάγνωση και ψήφιση της Διακήρυξης των Ιδρυτικών Αρχών της Δημοτικής Κίνησης, η ανάγνωση και ψήφιση του Καταστατικού της και η υπογραφή των δύο κειμένων από τα μέλη της Κίνησης, ονοματοδοσία, η οποία προέκυψε από τέσσερεις προτάσεις και η σύσταση 27μελούς συντονιστικής επιτροπής.

Το στίγμα που δόθηκε, εν όψη των εκλογών του Μαΐου, είναι η ανάγκη δυναμικών απαντήσεων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας, μέσα από συλλογικότητα και με κατεύθυνση προς τον άνθρωπο. Ο βασικός κορμός της συντονιστικής επιτροπής είναι νέοι άνθρωποι, που μέσα από ζυμώσεις διαμορφώνουν μία πολιτική στάση και πράξη ενάντια στις μνημονιακές επιθέσεις που δέχεται ο πολίτης, οι φορείς του Δήμου, και ο ίδιος ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στα πλαίσια της Διακήρυξης των Ιδρυτικών Αρχών παρουσιάστηκε η παρούσα κατάσταση του Δήμου Πέλλας, που απέχει πολύ απ’ όσα ο μέσος πολίτης οραματίζεται για την πόλη του. Η απάντηση της ΑΝ.Α.Σ.Α. είναι πως τα εν λόγω προβλήματα, πολλά από τα οποία δημιουργήθηκαν στα πλαίσια μνημονιακών πολιτικών δράσης από τις προηγούμενες ηγεσίες του Δήμου, δεν μπορούν να λυθούν από τους ανθρώπους που με τη στάση τους συνέβαλαν στη δημιουργία τους. Η Αντιπρόταση της Κίνησης θα παρουσιαστεί άμεσα μέσα από το Πρόγραμμά της, το οποίο βρίσκεται ήδη σε στάδιο διαμόρφωσης συνεργατικά με τους Φορείς του Δήμου.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Κίνησης είναι:

Αβραμίδης Λευτέρης, Αντωνάρα Μαρία, Ακτύπης Απόστολος, Καραγκούνης Γαβριήλ, Γκίλη Μαρία, Μάρκου Παντελής, Πριόβολος Παύλος, Πετρόπουλος Γιάννης, Σαχπατζίδης Χρήστος, Σμίας Χρήστος, Τσακμακίδης Μάκης, Χλωρός Διαμαντής, Δημτσούδη Δήμητρα, Τσολακίδης Φειδίας, Ματζίρης Γιάννης, Χατζοπούλου Μαριάννα, Παυλίδου Κάκια, Γκιντσίδης Μιχάλης, Καρατζάς Θωμάς, Σταυρίδης Γιάννης, Γρηγοριάδης Ζαχαρίας, Ζήνα Κατερίνα, Δουβαντζή Μάγδα, Πισμίση Κατερίνα, Σαββαΐδου Τερψιχόρη, Παπαδόπουλος Μάρκος, Ατματζίδης Γιώργος, Κιουζέπη Μαρία.



6 σχόλια:

  1. Οπου γλέντι και χορός, η Βασίλω(λεγε με Λευτεράκη) πάντα πρώτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο προς χλεβη ειναι να ενφανιζεται και τα ονοματεπωνυμα σας ,για να σας σεβαστουμαι ως αντιπαλο ,πραγμα το οποιο δεν κανετε εσεις... Γιωργος Ξανθοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. φίλε Γιώργο εχω και εγώ ένα σύλλογο χορού που ασχολείται ξέρεις με βασιλόπιτες και γενικά με την αξία του χορού και την προσφορά του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. μόλις εκλεγώ θα φτιάξω ένα άλλο ΄΄περιβαλλοντικο περίπτερο΄΄ στο Δημοτικό άλσος του Φιλιππείου για να στεγασω το σύλλογό μου , φυσικά με τα χρήματα των δημοτών. έτσι θα ολοκληρώσω το όραμά μου ως δημοτικός σύμβουλος.
      Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

      Διαγραφή
  3. Χλεύη όχι "χλεβη". Επίσης είναι σε όλους γνωστό οτι έχετε μπερδέψει την πολιτική με το ποδόσφαιρο γι αυτό μας θεωρείτε αντιπάλους. Προφανώς τα γραφόμενά σας αφορούν την κερκίδα και όχι εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά εσείς μήπως μπερδεύστε! ο Δήμος είναι πλέον Γιαννιτσών αλλά Πέλλας! Δεν βλέπω ονόματα από Κρύα Βρύση, Γαλατάδες, Ν. Μυλότοπο, Πέλλα, Καρυώτισσα κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο Πέλλα Δώθε.......Ήταν γνωστό άλλωστε ότι δεν δημοσιεύετε όλα τα σχόλια που γράφουν οι αναγνώστες παρά μόνο ότι συμφέρει και ότι δεν θίγει ή προσβάλει κάποιους κολλητούς του site όπως τον Λευτεράκι και κάτι γιατρούς όψιμους αγωνιστές ή κάτι υπαλλήλους τραπεζών φρέσκους αγωνιστές....Συνεχίστε έτσι και όπως είναι φυσικό θα μείνετε χωρίς αναγνώστες.....Αντίο σας κύριοι του Πέλλα Δώθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή