Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αντωνίου και Γιούρος καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Σέντρα» την Δευτέρα 10/3



Την Δευτέρα 10-3-2014 στην Πέλλα τηλεόραση και στην αθλητική εκπομπή «Στην Σέντρα» με τους Γιώργο Χατζηχρήστο και Γιάννη Μίγγα  προσκεκλημένοι θα είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας κ Αντωνίου Στέργιος και Αντώνης Γιούρος παρότι η εκπομπή ήθελε και τον άλλο υποψήφιο και νυν πρόεδρο να παραβρεθεί στο πάνελ δεν θα έρθει όπως δήλωσε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο σκοπός της εκπομπής είναι να παρουσιαστούν οι θέσεις των ανθρώπων που θέλουν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο της Πέλλας για τα επόμενα χρόνια.
Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 12-3 2014 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας.
Από το αθλητικό τμήμα της Πέλλα τηλεόρασης.

1 σχόλιο:

  1. Αν και δεν εχω καμια σχεση με τις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας, θα παρακαλουσα αυτούς που ψηφίζουν να δείξουν την προτίμηση τους σε ενα από τους 2 αυτούς υποψηφίους.Το γραφω με κεφαλαια για να το εμπεδώσετε: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΚΗ!!!ΕΛΕΟΣ!!Φτάνει πια...Οπου εκλογές και ο Αλκης εκει!!!Αλκη την αλλη εβδομαδα θα κανουμε εκλογες για να βγαλουμε διαχειριστη στην πολυκατοικία μας,μήπως ενδιαφερεσαι??Ειδικά από ποδόσφαιρο έχεις μαυρα μεσάνυχτα, για ποιον λόγο να σε ψηφίσει κάποιος για να έχεις μια θέση??Ακου με έχεις μια θέση που δεν στην παίρνει κανείς...Αυτή του αρχηγού της κωλοτούμπας(ξερεις εσυ....όπου φυσάει ο άνεμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή