Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Γιάννης Σταυρίδης: “Στόχος μας να επαναφέρουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στο Δήμο Πέλλας”



Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη έδωσε ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ. Γιάννης Σταυρίδης δίνοντας έτσι μία πρώτη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί μέχρι της εκλογές αλλά και πως βλέπει την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πέλλας εφόσον εκλεγεί δήμαρχος. 


Εκτός των άλλων καλέστηκε να δώσει την δική του απάντηση στην παρουσία του νυν δημάρχου Πέλλας κατά την διάρκεια της ιδρυτικής συνέλευσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Δηλώνει πέρα και έξω από κάθε πολιτικές επιταγές, τρόπο με τον οποίο δούλευαν δηλαδή οι προηγούμενες διοικήσεις του δήμου Πέλλας και Γιαννιτσών παλαιότερα και έχοντας ο ίδιος ως μοναδικό στόχο το κοινό καλό, πράγμα  το οποίο επιτυγχάνεται μόνο επαναφέροντας τις δημοκρατικές διαδικασίες στο δήμο Πέλλας.


Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη του Γιάννη Σταυρίδη στην εκπομπή "Με άποψη":




21 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ -ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ - Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο που μ'αρεσει στον Γιαννη ειναι οτι οσο απλα τα λεει σε μια κουβεντα με φιλους,τοσο ομορφα και ωραια τα λεει και στο video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους ένας νέος άνθρωπος μακριά από τα γνωστά κομματικά κλισέ που μόνο προοπτική δεν έδιναν για τον τόπο μας. Μακάρι να το καταλάβουν και οι ψηφοφόροι στην πλειοψηφία τους ότι χρησμένοι δήμαρχοι τους ενδιαφέρει να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτών που τους έχρισαν και όχι το σύνολο των δημοτών. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία να έχει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συχνά στοχοποιούμε τον "μέσο ψηφοφόρο" για επιλογές που έχουμε κάνει όλοι μας.Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών αν αυτός ο τόπος έμεινε πίσω.Η πολιτική δεν είναι life style ,ούτε και πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.Χρειάζεται όραμα και προγραμματισμός.Η κίνηση αυτή αν φτάσει και στον πιο απομακρυσμένο οικισμό μπορεί ν'αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το συμπερασμα απο τη συνεντευξη;
    ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ...! ΙΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!
    ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ; ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕ!
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;
    ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΕ

      Διαγραφή
    2. Και μονο που είναι νέος και περιβάλλεται από νέους, αξίζει...Άλλωστε τα στοιχεία της πολιτικής αυτού του συνδυασμού, τα λένε και οι λέξεις που απαρτίζουν την λέξη ΑΝ.Α.Σ.Α. : ΑΝατροπή, Αλληλεγύη-Συμμετοχή-Αυτοδιοίκηση. Με το ρεύμα που έχει στη νεολαία πάντως 18-38, κάτι αλλάζει στη συνείδηση του κόσμου με θετικό πρόσημο! Μαζί σας παιδιά!

      Διαγραφή
  10. Μόνο αν οι πολίτες καταλάβουν τι συμβαίνει και οργανωθούν αυτόνομα, θα ξεφύγουμε από τα τέλματα. Παντού σε ολόκληρη τη χώρα ξεφυτρώνουν αυτόνομες κινήσεις, σχεδόν σε κάθε δήμο. Και κινούνται από νέους κυρίως. Δεν είναι τυχαίο. Όλοι καταδικάζουν τους νέους για απραξία και τους έρχεται μπούμερανγκ αυτή η λάσπη...Οι νέοι είστε εδώ και πέρνεται την κατάσταση στα χέρια σας. Εμείς οι μεγαλύτεροι θα σας σιγοντάρουμε θετικά πάντα. κ. Μαρία, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ -ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΙΑ;
    ΟΤΑΝ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΕΓΡΟΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θετικό το ότι δεν άνηκε στα κόματα που μας έφτασαν μέχρι εδώ. Η φράση θα επαναφέρω τις δημοκρατικές διαδικασίες είναι αόριστο και σημαίνει ότι κάποτε υπήρχαν δηλαδή πότε επί Νίκου? τότε ας επαναφέρουμε το Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Νίκος? αυτός που στηρίζεται από τον κομματικό μηχανισμό του πασοκ, του απο-κόμματος που μας εφερε ως εδώ? ο κόσμος δεν ξεχνάει, τίποτα δεν ξεχνιεται...

      Διαγραφή
  13. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ κ.κ ΤΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ # ΑΝΑ.Σ.Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ# ΓΙΑ ΝΑ ΔOYNE ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 'ΝΟΙΚΙ' ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ ΞΕΡΕΤΕ... ΣΤΑΜΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η "ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο πολίτης του Δήμου Πέλλας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Από στιγμή σε στιγμή ανέμενε ειδοποίηση από την ΝΑΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!

      Διαγραφή
    2. πατατες στο φουρνο να βαλεις το μεσημερι....καμμενε

      Διαγραφή
    3. ΒΛΑΞ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  14. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ:ΑΝΤΙΡΑΤΣΙ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ.Λ.Π. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΗΓΕΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΡΩΤΟΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ; ΨΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ :ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή