Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η αφηρημάδα της έσωσε τη ζωή.Δείτε γιατί δεν επιβιβάστηκε επιβάτης στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines



Τα ανάμικτα συναισθήματά της, αφού νιώθει τυχερή που γλίτωσε αλλά θλίψη για τις 239 ψυχές που αγνοούνται, περιέγραψε η Τζέσι Γι Γουάι Τσινγκ, μια επιβάτης που δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines στο παρά πέντε και από δικό της λάθος. Μιλώντας στην μαλαισιανή τηλεόραση, αφού δήλωσε ευλογημένη και τυχερή και αφού εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι αγνοούνται τόσοι άνθρωποι εξήγησε τους λόγους που έχασε το μοιραίο αεροπλάνο: «'Εκανα λάθος την ημέρα. Νόμιζα ότι έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο το Σάββατο το βράδυ. Όταν συνειδητοποίησα το λάθς μου, έκανα γρήγορα τις
βαλίτσες μου και έτρεξα στο αεροδρόμιο. Καθ' οδόν πήρα τηλέφωνοhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png και κατάφερα να αλλάξω την πτήση μου. Εάν δεν το είχα κάνει θα είχα προλάβει να επιβιβαστώ».
Ωστόσο, η Τσινγκ σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα αεροπορική τραγωδία ότι δεν αλλάζει η στάση της για τα αεροπλάνα: «Πιστεύω ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία...Αν μπόρεσα να την γλιτώσω αυτή τη φορά, τότε ήταν γραμμένο να γίνει!» είπε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου