Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Την αποχώρησή τους από την ομάδα Στάμκου ανακοίνωσαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι



Την αποχώρησή τους από την δημοτική ομάδα του δημάρχου Πέλλας κ Στάμκου ανακοινώνουν με κοινή τους δήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αϊβαζίδης, Σωκράτης Καζαντζίδης και Κατερίνα Ρουσοπούλου. Να θυμίσουμε ότι Αϊβαζίδης και Ρουσοπούλου είχαν έρθει σε οριστική ρήξη με τον δήμαρχο Πέλλας με αφορμή την παρουσία τους σε εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη την ίδια χρονική στιγμή που ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Αρχικά υπήρξε ανακοίνωση από πλευράς δημάρχου κατά των δύο δημοτικών του συμβούλων για να απαντήσει στην συνέχεια στον κ. Στάμκο ο κ. Αϊβαζίδης με δική του ανακοίνωση.


Ακολουθεί η ανακοίνωση των τριών ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων:

   “Με σεβασμό στους συμπολίτες και στους ψηφοφόρους μας, αποφασίσαμε από κοινού να γνωστοποιήσουμε και δημοσίως την οριστική αποχώρηση μας από τη δημοτική ομάδα του κ. Στάμκου.
   Η ανεξαρτητοποίηση μας, στην παρούσα χρονική στιγμή και όχι παλαιότερα, έγινε με κριτήριο την ομαλή  λειτουργία του Δήμου Πέλλας.
   Η αποχώρηση μας αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης απέναντι σε όλους αυτούς που μας τίμησαν και μας επέλεξαν με τη ψήφο τους να τους εκπροσωπήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας.
   Δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με γνώμονα το καλό του τόπου μας και πάντα πιστοί στις αρχές μας”.


Γιάννης Αιβαζίδης
Σωκράτης Καζαντζίδης
Κατερίνα Ρουσοπούλου

Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέλλας

42 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ7 Μαρτίου 2014 στις 1:43 μ.μ.

      ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, Η΄ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.........
      ΚΑΛΑ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΛΛΑΖΩΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ? ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ............. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ..............
      ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.....

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ
      ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΖΩΡΗ ΤΡΑΒΑΣ...........
      ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΗΣ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.......
      ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ..............
      ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΝΕΧΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ...........
      Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
      ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..........
      Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ..........
      Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΔΗΧΝΕΙ..........
      ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.......
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΕΙΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΙΣΑ ΠΟΛΙΤΗΣ..........
      ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ............

      Διαγραφή
  2. Τρεις αποχωρήσαν τώρα επίσημα (όλοι πρωην αντιδήμαρχοι) και ένας ο Παπαγεωργίου που ήδη τους παράτησε γενικότερα μαζί και την έδρα 4.
    Ποιοί ακόμη αποχωρούν χωρίς ανακοίνωση:
    Βασιλειάδης νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών
    Ξηρός νυν πρόεδρος δημ.Συμβουλίου
    Κωβαίος πρωην αντιδήμαρχος οικονομικών
    Σικοβάρης πρωην αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσίας
    Αποστόλης πρωην πρόεδρος Δευα
    Παπαδόπουλος Κώστας ρολογάς.
    Προέδρους κοινοτήτων και τοπικούς δεν μετράμε καν.
    10 από τους 25 δηλαδή. Tυχαίο; Στάμκο δεν σε χάλασε; Όπως έστρωσες κοιμάσαι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου αρέσει να τα φουσκωνεις τα πράγματα ε; Λογικό ειναι όταν υπηρετείς κάποιο σκοπό. Ωστόσο άκου τότε και την άλλη άποψη. Αποχώρηση με αποχώρηση έχει διαφορά. Και το λέω αυτό γιατί άλλο αποχώρηση και πάω με κάποιον άλλο απέναντι σε αυτόν που ήμουν, βλέπε Αιβαζιδη και Ρουσοπουλου που είχαν ξεκαθαρίσει την θέση τους με την κίνηση να πανε στον Καστερ, αναμένουμε τι θα κάνει ο Καζαντιδης, αλλο αποχωρώ και πάω για κατι αλλο, βλέπε βασιλειαδη, και αλλο αποχωρώ και πάω σπίτι μου για τους δικούς μου λόγους, βλέπε Παπαγεωργιου. Για τους άλλους που αναφέρεις αναμένουμε να επιβεβαιωθεις η όχι. Οπότε το 10 στους 25 δεν ειναι ακόμα παρά μόνο στο δικό σου μυαλο.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ...........ΤΥΧΑΙΟ..........5\35Μ.Μ

      Διαγραφή
    3. kyrie anwnyme mipws xalase to roloy toy myaloy sas;;;;; kai otan anaferete kapoio onoma to opoio prosferei epi 20 xronia stin poli na eiste poio prosektikos.kai o kyrios papadopoulos exei na kanei polles ekloges, panta statheros stis theseis tou!!!!!!! enas stenos toy filos edw kai 20 xronia....

      Διαγραφή
  3. καλα θα κανουν να μην προσχωρησουν σε κανεναν αλλον συνδιασμο στις επομενες εκλογες διοτι μονον κοκο μπορει να προκαλεσουν σε αυτον που θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ο Σταμκος θα παθει μεγαλη πλακα! Φυσικα και του αξιζει του αχωνευτου.Αντε Καστεριδη μαζι σου.Πρωην Σταμκικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας οργανισμός που λειτουργεί σωστά, θα αποβάλλει όλες τις τοξίνες με τις οποίες επιβαρύνεται , από μόνος του.
    Για παράδειγμα, αν καταπιούμε ένα κέρμα, τελικά αυτό θα εμφανιστεί στη λεκάνη της τουαλέτας. Εάν έχουμε πυρετό, ο ιδρώτας θα εξυπηρετήσει ως μέσο αποβολής των απεκκρινόμενων τοξινών, όπως ακριβώς η διάρροια είναι μια φυσική αντίδραση που στοχεύει στην αποβολή των βλαπτικών βακτηρίων από τα έντερά μας.
    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις ΔΕΝ είναι συμπτωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ DEXIHAF, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με ασπόνδυλα όμως τι να τσακίσεις.
      Είναι αλήθεια όμως είναι ότι αποτελούν καλό δόλωμα για ψάρεμα.
      Αλλά τσιμπάνε οι άνθρωποι με δόλωμα σκουλήκι ?

      Διαγραφή
  7. Τι είχαμε τι χάσαμε Γρηγόρη. Εμείς προχωράμε, χωρίς βαρίδια πλέον! Ας τους φάει τώρα ο Στάθης στη μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά, ο Αιβαζιδης πόσους συνδυασμούς έχει αλλάξει; Πρώτη κίνηση με Βασιλειαδη, μετά πουλάει τον Βασιλειαδη για να παει με Βαμβίνη. Δεν κατεβαίνει ο Βαμβίνης; Δεν τρέχει τιποτα, μας κάνει και ο Σταμκος. Δεν μας κάνει ο Σταμκος 4 χρόνια αντιδήμαρχο; Δεν τρέχει τίποτα, πάμε με τον Καστεριδη. Ακούω στοιχήματα με ποιον θα κατέβει μετά απο 5 χρόνια. Καλα για την Ρουσοπουλου τι να πω, ΠΑΣΟΚ θέλεις, ΛΑΟΣ θέλεις, ΝΔ θέλεις, σε όλα μέσα αρκεί να υπάρχει θεσούλα. Καλώς να τους δεχτεις Καστεριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένε ότι η πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
      Τώρα εγώ γιατί νομίζω ότι κάποιοι το κάνουν να έχει πολλές ομοιότητες με το πρώτο.

      Διαγραφή
  11. Ουτε ιχνος ντροπης ουτε ιχνος τσιπας .Οι επαγγελματιες γυρολογοι που θεωρουν πως η κοινωνια τους χρωσταει και ειναι υποχρεωμενη να τους ψηφιζει.Χαρη κανουν στον "ετοιμοθανατο" Σταμκο.Η απουσια τους θα τον ευννοησει γιατι θα τραβηξει αξιολογους απο την κεντροδεξια που ως τωρα έμεναν απ'εξω εξαιτιας αυτων που απαρτιζαν το συνδιασμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που το σκέφτομαι δεν εχεις και πολυ άδικο.Μάλλον σε καλο θα του βγει.Αν λάβουμε και υπόψιν μας οτι αυτοί σαλιαριζουν και με τον εκδοτη.Μια χαρα του έκατσε του Σταμκου.

      Διαγραφή
    2. ρε μεγάλε που του έκατσε μια χαρά του Στάμκου πριν από τριάμισι χρόνια είχαν αξία οι άνθρωποι και τους επέλεξε ο αρχηγός σου και τώρα δεν του κάνουν. Πάρ'το αλλιώς σε λάθος δρόμο είσαι.....

      Διαγραφή
  12. Για να καταλάβω ....Το τριο καμπέρο θα μετακομισει στον Καστεριδη που καταγγέλλει την πολιτική Στάμκου που οι τρεις τους εφάρμοζαν με τρελη χαρα όσο γέμιζαν με τα κορμια τους τις δερματινες καρέκλες της αντιδημαρχιας;;Κι αυτοι θα χειροκροτανε τον διευθυντη που θα καταγγέλει τους υποψηφίους του;;Ρε για γελοια και για κλαματα ειστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ

      Διαγραφή
  13. ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΟΡΚΗΖΟΝΤΑΙ........ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. By ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ7 Μαρτίου 2014 στις 2:56 π.μ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΒΑΖΙΔΗ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. Η ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΣΑΚΙΡΗ Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ. Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΟΣΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ [ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ]. ΑΡΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο "ΧΑΜΕΝΟΣ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ "ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ" ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ.... ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ - Ο ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΠΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ...........ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ..........ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ..........ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.......ΠΡΟΓΝΟΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..........ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΜΚΟ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ........ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ..........ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.......ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ; ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    3. Βy ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ8 Μαρτίου 2014 στις 3:22 π.μ.

      ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ {7¨¨52 & 12¨¨04} ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ . ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ... ΣΤΟΝ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ [ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ SUPER STAR ENNOΩ] ΠΟΥ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΖΑΠΑ- ΒΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ..

      Διαγραφή
    4. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ........
      Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ....ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ....
      ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΥΡΙΕ ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΕ.......ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ............ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ ...........ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΙ...........Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ.......ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ......ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΩ............ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΙΚΡΑ....ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥ ΑΝΟΣΙΑ............

      Διαγραφή
    5. Αναγέννηση Καρδίτσας ομολογώ πως εντυπωσιάζομαι από τις επισημάνσεις σου και γενικά από τις πολυποίκιλες γνώσεις σου που χαρακτηρίζεις ξεδιάντροπους ανθρώπους που δεν ξέρεις καν την πολιτική τους διαδρομή.εύγε!

      Διαγραφή
    6. By ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ10 Μαρτίου 2014 στις 3:40 π.μ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΝ "ΜΕΤΟΙΚΟ" ΤΗΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ. ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕ 4 ΣΠΙΤΙΑ [ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ-ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ-ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ-ΣΤΑΜΚΟ ] ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΤΗΝ "ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ". ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ "ΕΣΚΑΓΑΝ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ [ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ]. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ¨Η ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ¨Η ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ??? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η "ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ" ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ...

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΗΤΑΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ.ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ;ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ(ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;)

      Διαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΙΔΙΑ!ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις προηγούμενες εκλογές πήραν σταυρούς.
      Τώρα ας κάνουν πλιάτσικο στα νεκροταφεία.

      Διαγραφή
  16. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3-4 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ "ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ"ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΟΠΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι έφυγαν από τον συνδυασμό?
    Προφανώς όχι γιατί απλά ο κ. Στάμκος διοίκησε εγωκεντρικά!
    Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ανεξαρτητοποίηση σας, στην παρούσα χρονική στιγμή και όχι παλαιότερα, έγινε καθαρά για μικροπολιτικούς λόγους σκοπιμότητας, καθώς για την ομαλή λειτουργία του Δήμου είχατε φροντίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό με το να απέχετε από όλες τις δραστηριότητες του .
    Το πόσο τιμάτε αυτούς που σας επέλεξαν σαν εκπροσώπους το δείξατε με την συστηματική απουσία σας από τα Δημοτικά Συμβούλια
    Την πολιτική σας υπευθυνότητα την δείξατε από την πρώτη στιγμή που καταλάβατε ότι η εποχή της βουτούσαμε το δάχτυλο στο μέλι έχει πεθάνει, συκοφαντώντας, προβοκάροντας, και λασπολογώντας την ίδια σας την παράταξη.
    Με σεβασμό στους συμπολίτες αλλά πρώτα από όλα στον εαυτό μας αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στις παραισθήσεις σας.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, που σας τίμησαν με την ψήφο τους, και που δεν πρόκειται να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς κ. Καστερίδη.
    Αν οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι πολιτευτούν με την κίνηση σου , μπορεί να σου προσφέρουν αρκετούς ψήφους , αλλά πλειοψηφικό ρεύμα νίκης αποκλείεται να σου δώσουν.!!! Όπως και τα άλλα βαρίδια που σε τριγυρίζουν και όλοι γνωρίζουμε!!!!!!!!!!!!!
    Πυλορικιότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ.ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΙΛΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς που δεν τον ξέρεις προσωπικά και ξέρεις ότι είναι γατάκι με τουπέ βαρύ και ασήκωτο με ξεπερνά!βρε τζάμπα μάγκα αυτά που κάνεις είναι ξεφτιλίκια,βάλε τ'όνομά σου και κράξε!

      Διαγραφή
  21. By ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ13 Μαρτίου 2014 στις 8:05 μ.μ.

    ΤΟ "ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ{ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ} ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ "ΠΑΤΩΣΕ". ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ...... Ε...ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΡΤΥ" ΣΤΗΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ??? ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΓΩ {ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ} ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή