Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δρόμος Θυσίας 2014 "ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ"



Ο Δρόμος Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας /ΡELLA HALF MARATHON,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 9πμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του  Πλατανότοπου Γιαννιτσών. Ο Δρόμος Θυσίας, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πέλλας- Κιλκίς και πρόκειται για διαδρομή  21.097,5 μ. που  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS  και  κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

       Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.
Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής , ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του Ημιμαραθώνιου Πέλλας θα δοθούν και  κύπελλα.. Για την χρονομέτρηση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα ChampionChip.
  Η προκήρυξη του αγώνα, θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.                                                           
                                                        
                                                             ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Παρακαλούμε  όσους  ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων , καθαρισμού,  να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.
                                                       
                                                              ΧΟΡΗΓΟΙ
Όσοι  επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού .
   Πληροφορίες
-         Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50809, fax 23820 21 544,
                                                                       email: aodig@giannitsa.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου