Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πρωτιά σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ποδηλασίας για τον μαθητή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών Κυριακίδη Ιωάννη



Πρώτος και με διαφορά ο μαθητής του 1ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες αντοχής στην ποδηλασία. Ο Κυριακίδης Ιωάννης του Ηρακλή μαθητής της Γ΄ τάξης εκπροσώπησε το σχολείο μας και την πόλη των Γιαννιτσών στους Πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας που για τη φετινή χρονιά φιλοξένησε η Ο.Ε.Σ.Α Κιλκίς της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, την Τετάρτη 13/04/2016. Μέσα σε δύο ώρες και πενήντα δύο λεπτά και με μέση ταχύτητα 37,5χλμ/ώρα διένυσε την απόσταση των 105 χιλιομέτρων.
Μετά από τα εξήντα χιλιόμετρα και ως τον τερματισμό ήταν σταθερά ο πρώτος και τερμάτισε με διαφορά 8,5 λεπτών από τον αθλητή που κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιμονή, την αγωνιστικότητα, την αφοσίωση και το ήθος του. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του μαθητή – αθλητή καθώς και η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση των γονιών του τον ανέδειξαν ακόμα μια φορά πρωταθλητή. 
Του ευχόμαστε να διατηρήσει τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά του και να έχει ανάλογες επιτυχίες σε όποιους στόχους θέτει στη ζωή του. Αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για τους συνομηλίκους του και για όλους μας.
Τον ευχαριστούμε για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας έκανε να νιώσουμε μ’ αυτή του την πρωτιά. Καλή συνέχεια Γιάννη! Πάντα επιτυχίες!

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕ.Λ Γιαννιτσών
Κετικίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου