Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Οι νέοι προπονητές του "Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Έδεσσας 2011"


Ο «Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Έδεσσας 2011» νεοσύστατος σύλλογος που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τμήματα υποδομής (ακαδημίες) για αγόρια και κορίτσια 6 έως 16 χρόνων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τους παρακάτω προπονητές:..

Βάσιος Αναστάσιος του Λεωνίδα, γεννήθηκε στη Έδεσσα το 1978 και έχει παρακολουθήσει σχολής προπονητικής καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας. Δημόσιος Υπάλληλος στο επάγγελμα με σημαντικές σπουδές στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στη Πληροφορική /Ε-GOV, ασχολήθηκε από 12 χρόνων με το μπάσκετ και εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του Εδεσσαϊκού μπάσκετ. Ως παίκτης ήταν από τους πρωταγωνιστές στα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Έδεσσας και την περίοδο 1991-1993 συμμετείχε στις κλιμάκια της ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς και στους επίλεκτους των ενώσεων Βορείου Ελλάδος, έχοντας συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Πρόδρομο Νικολαΐδη. Μετά τις σπουδές του επανήλθε στον Αερωπό και ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας συνεχίζει ως αθλητής στο Φ.Ο. Αριδαίας. Ως προπονητής έχει εργαστεί το 2003 – 2006 στην Ακαδημία του Αερωπού Έδεσσας. Από το 2004 και μετά έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες.
 

Γάτσος Γεώργιος του Άγγελου, γεννήθηκε στη Έδεσσα το 1974 με πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου διατηρεί μαγαζί με φυτοφάρμακα – γεωργικά εργαλεία στην Έδεσσα. Ασχολήθηκε από 12 χρόνων με το μπάσκετ, έχοντας τεράστια προσφορά στο Εδεσσαϊκό μπάσκετ. Αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Έδεσσας στο Φ.Ο. Αριδαίας στον Αερωπό και στον ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στον οποίο έκλεισε την πλούσια καριέρα του. Ήταν ο μεγάλος αρχηγός του Αερωπού και του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ εντός αλλά και εκτός γηπέδου και ένας από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης του Εδεσσαϊκού μπάσκετ από το 2002 και μετά. Ως προπονητής έχει εργαστεί το 2007 – 2009 στις Ακαδημίες του Αερωπού Έδεσσας και του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
 

Λουσας Λάζαρός του Χρήστου, γεννήθηκε στη Έδεσσα το 1974 και είναι ιδιοκτήτης της καφετερίας GOLDEN στην Έδεσσα. Ασχολήθηκε από μικρός με το μπάσκετ έχοντας σημαντική παρουσία στον ΓΑΣ Έδεσσας. Ως προπονητής εργάστηκε από το 1999 έως 2006 σε όλα τα αγωνιστικά τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας και του Αερωπού. Είναι ο προπονητής που με την παρουσία του σφράγισε την αγωνιστική αναγέννηση του Εδεσσαϊκού μπάσκετ. Ακούραστος εργάτης του μπάσκετ αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη προσωπικότητα του Εδεσσαϊκού μπάσκετ την δεκαετία του 2000.
 

Μπιτέρνας Ιωάννης του Δημητρίου, γεννήθηκε στη Νάουσα το 1971 και από εννέα (9) χρόνων ασχολήθηκε με το μπάσκετ. Γυμναστής με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βελιγραδίου και δίπλωμα Προπονητή από την Σχολή Καλαθοσφαίρισης στο Νόβι Σαντ. Ως καλαθοσφαιριστής είχε εξαιρετική παρουσία τόσο με τον ΦΑΣ Νάουσας καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και με τον Ζαφειράκη Νάουσας, το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και τον Βόρρα Έδεσσας, στον οποίο έκλεισε την καριέρα του. Ως προπονητής έχει εργαστεί στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.
 

Σταυρόπουλος Γεώργιος του Χρήστου, γεννήθηκε στη Έδεσσα το 1974 και κατέχει δίπλωμα σχολής προπονητικής καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας από το 2007. Πυροσβέστης στο επάγγελμα ασχολήθηκε από μικρός με το μπάσκετ και είχε σημαντική παρουσία ως παίκτης στον ΓΑΣ Έδεσσας, τον Αερωπό και τον Βόρρα Έδεσσας στον οποίο έκλεισε την καριέρα του. Ως προπονητής έχει εργαστεί το 2002 – 2004 στην Ακαδημία του Αερωπού Έδεσσας, το 2004 – 2007 στην Ακαδημία του Βόρρα Έδεσσας, το 2007 – 2008 στην εφηβική ομάδα του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Την χρονιά 2008-2009 εργάστηκε ως βοηθός αρχικά και ως πρώτος προπονητής στη συνέχεια, στον ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, έχοντας σημαντική συμβολή στο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες.
 

Ο Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011 βρίσκεται σε αναζήτηση Τεχνικού Διευθυντή-προπονητή που θα έχει την γενική εποπτεία της Ακαδημίας καθώς θεωρεί ότι το μοντέλο με την ύπαρξη τεχνικού διευθυντή είναι το ιδανικό για να μπορέσει μια ακαδημία μπάσκετ να παράγει αποτελέσματα.
 

Πολύ σύντομα η ακαδημία μπάσκετ «Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011» θα ανακοινώσει και το επιστημονικό δυναμικό (Ιατρό, Φυσικοθεραπευτή, διατροφολόγο κ.α.) που είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της ακαδημίας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της.
 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους:
Καφετζής Κώστας 6934131975 και Καίσαρη Λεωνίδα 6974610660.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου