Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Γ. Μιχελάκης: Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ


Τη διαχρονική θέση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της συναίνεσης στα θέματα της Παιδείας υπενθύμισε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας της απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσει το ν/σχ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
«Στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, καταθέσαμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και αγωνιστήκαμε στη Βουλή μέχρι την τελευταία ώρα για την υιοθέτησή τους από την κυβέρνηση...

Και τελικά το πετύχαμε. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε.
Τόνισε παράλληλα ότι η κατάργηση του ασύλου της ανομίας στα Πανεπιστήμια και η εκλογή των Πρυτανικών Αρχών από τον φυσικό τους χώρο, δηλαδή την ακαδημαϊκή κοινότητα, αποτελούν για βασικές θέσεις της ΝΔ και για αυτό όπως είπε, «δεν τις χαρίζουμε σε κανέναν».
Σε ό,τι αφορά πάντως στη συμμετοχή των φοιτητών στα όργανα διοίκησης, ο κ. Μιχελάκης ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν έτοιμη να δεχτεί την ουσιαστική μείωση της εκπροσώπησής τους μέσα από τους συλλόγους φοιτητών, αλλά όχι την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων, πράγμα που, όπως επισήμανε «ως κυβέρνηση θα επανεξετάσουμε».

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου