Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τριγμοί στο συνδυασμό Παπανικολάου στο Δήμο Πέλλας


Εν μέσω θέρους , υψηλές πολιτικές θερμοκρασίες επικρατούν στο στρατόπεδο του τέως Δημάρχου Γιαννιτσών , κ. Παπανικολάου. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Παπανικολάου, σε δημόσια τοποθέτησή του έκανε λόγο για ελλειπή και αναιμική αντιπολίτευση του συνδυασμού. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε δύο ζητήματα που ταλανίζουν το δήμο Πέλλας αυτή την περίοδο.
   Το πρώτο που αφορά στην λειτουργία του ΧΥΤΑ όπου ο εν λόγω σύμβουλος θεωρεί λάθος την κάλυψη που παρέχει ο Παπανικολάου στον Στάμκο...

... για την ανάθεση της λειτουργίας σε εργολάβο καθώς πιστεύει πως αυτό όχι μόνο δεν υπηρετεί τη διαφάνεια αλλά θα επιβαρύνει με μεγάλα  κόστη το δήμο τα οποία θα μετακυληθούν στους δημότες.
     Η δεύτερη ένσταση  του μέχρι πρότινος συνεργάτη του κ. Παπανικολάου προς το πρόσωπο του επικεφαλής του έχει να κάνει με τη χαλαρή στάση που τηρεί ο πρώην δήμαρχος σχετικά με τη πρόσφατη δημοπράτηση μεγάλου έργου από το δήμο Πέλλας, το οποίο τελικά επικυρώθηκε  με εξωφρενικά μικρό ποσοστό έκπτωσης και λογικά έπρεπε να επαναδημοπρατηθεί.
   Εσωτερικά προβλήματα λοιπόν για τον κ. Παπανικολάου, που σχεδόν ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές φαινεται πως πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση και την πολιτική του απέναντι στη διοίκηση Στάμκου, αν σκοπεύει να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.

6 σχόλια:

  1. Καιρός να αρχίσουν να μιλάνε επιτέλους. Ο π. Δημαρχος δεν ξέρει να δίνει πολιτικές μάχες. Το παρασκήνιο και η τύχη τον ανέδειξε. Και τώρα ελπίζει στη δύναμη της αδράνειας. Μόνο που αυτή ευνοεί τον αντίπαλο του. Η κεντροαριστερα στο δήμο χρειάζεται άλλον ηγέτη. Αυτός αναλώθηκε, αφού άλλωστε ποτε δεν είχε τα σχετικά προσόντα. Και αυτοί που κάποτε τον επέλεξαν δεν έχουν περισσότερη δύναμη απο μια γριά, ξεδοντιασμενη αλεπού, που οι πονηριες τους δεν περνούν πια. Ας τον ανατρέψουν οσο νωρίτερα γίνεται. Αφου δεν έχει την τσίπα να παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά που να δείτε τι γίνετε και στην ομάδα του στάμκου....παιδική χαρά με παιδάκια που μαλώνουν συνέχεια μεταξύ τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δυστυχία για μας είναι ότι όλοι αυτοί μας κυβερνούν. Διαχειρίζονται μεγάλο και σημαντικο μέρος της ζωής μας. Φταίμε κ μεις όμως. Υπήρχαν και αξιολογοτεροι άνθρωποι στους συνδυασμούς τους, τους αφήσαμε όμως στα σπίτια τους κ δώσαμε πρωτιές σε συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους που με το ζόρι πηραν απολυτήριο λυκείου. Σσσσστ, λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νίκος είναι αστέρι.Αν τολμά ας βγεί ανοιχτά ο σύμβουλος που λέτε γιατί ξερουμε όλοι ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από περιέργεια, στον συνδυασμό στάμκου ξέρετε τι γίνεται; έχετε ακούσει τίποτα για την αντιδήμαρχο του γκαράζ; για την απαξίωση των συμβούλψβ απέναντι στο σταμκο; για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται γιαύτόν; ή σας διέφυγε τυχαία. τα παραπάνω που λέτε είναι δυστυχώς για εσάς όνειρα θερινής νυκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά τι συνέβη θα μας πεί κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή