Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: "Ετοιμος για όλα αν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός"


Ολιγόλεπτη υπήρξε η συνάντηση Σαμαρά-Παπούλια, όπου ο Πρόεδρος της ΝΔ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου εμφανίστηκε αμετακίνητος στη θέση του για παραίτηση του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά εφόσον ο Γ. Παπανδρέου παραιτηθεί όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

«Το ότι ο κ Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θα κάνει, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση και βέβαια όσο ο κ. Παπανδρέου δεν παραιτείται, μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί...

...όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους», ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.
Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα κατά την άφιξη του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στη μία μετά το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είπε ότι αντιλαμβάνεται την αγωνία του λαού και πως "ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του". "Πρέπει" είπε, "να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς τα έξω και ένα μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας προς τα μέσα".

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, απάντησε ότι "πρέπει να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα, βασανίζεται ο λαός και είμαστε όλοι υπεύθυνοι να δώσουμε μια λύση για το τι κάνουμε και πού πάμε".


Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου