Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ζούμε στιγμές τακτικής των δύο κομμάτων, εκτιμά ο Γιώργος Καρατζαφέρης


Την εκτίμηση ότι «ζούμε στιγμές τακτικής» των δύο μεγάλων κομμάτων, δήλωσε προσερχόμενος στη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και απομένουν οι λεπτομέρειες». Εξέφρασε δε την ελπίδα οι πρωταγωνιστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ο πρωθυπουργός έχει παραιτηθεί και απομένει τυπική διαδικασία, δήλωσε επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, προσθέτοντας ότι...

...ενώ ο χρόνος είναι αμείλικτος όλοι, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως τους πολιτικούς αρχηγούς «πάνε με τον αραμπά».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι φαίνεται πως συρόμαστε από τον Όλι Ρεν και τους ξένους και δεν αποφασίζουμε να συνεννοηθούμε μόνοι μας. «Αγωνίστηκα 18 μήνες για τη συνεννόηση, ο ρόλος μου πλέον έχει τελειώσει», συμπλήρωσε.   

Ως προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν κατονόμασε, αλλά εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο της χώρας από την κρίση.
Επίσης, άφησε να διαφανεί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ακόμα, ότι θα υπάρξει συνάντηση του κ. Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς, για την οποία είπε ότι, «δεν ξέρω αν έχει νόημα αύριο, χρονικά».

 Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου