Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ανατροπή της ανατροπής στα Γιαννιτσά!


Συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές έγινε στα Γιαννιτσά, όπου η Καλλιθέα επιβλήθηκε 3-2 της τοπικής Αναγέννησης ολοκληρώνοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Με την επιτυχία αυτή, η ομάδα του Νίκου Παντελή, μπαίνει με βαθμολογικό πλεονέκτημα στα πλέι οφ!

Το ματς ήταν πολύ καλό και θεαματικό και διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος του. Η Καλλιθέα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26' με ατομική προσπάθεια του Μιχαλόπουλου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Καραογλανίδη και πλάσαρε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα...


Ωστόσο, η ομάδα της Πέλλας αντεπιτέθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους και σε διάστημα τριών λεπτών έφτασε στην ανατροπή. Αρχικά, στο 43', ο Τοσουνίδης επιχείρησε σουτ, ο γκολκίπερ Τακίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Καρακάσογλου, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει.

Λίγο αργότερα, στο 45', ο Αρβανιτόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και αναζήτησε την ισοφάριση, την οποία πράγματι πανηγύρισε λίγο πριν από τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 58', ο Μαρουκάκης, που πριν από ένα λεπτό είχε αστοχήσει σε κενή εστία, βγήκε... φάτσα με τον Καραογλανίδη και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Η αθηναϊκή ομάδα, που ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, έφτασε, με τη δική της σειρά, στην ανατροπή στο 69' με πέναλτι του Κατσίκη, που κέρδισε ο Ντιαλό από τον Σιδηρόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο χρονικό διάστημα που απέμενε και η σαφώς ανώτερη Καλλιθέα πήρε τη νίκη αν και στο 89' έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντιαλό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Καρπούζης, Τοσουνίδης, Αλμπάνης, Αρβανιτόπουλος, Κωνσταντίνου, Σπαθάρας (49' Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46' Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου, Κωστίκας, Καρακάσογλου (46' Τζεβελέκης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Ηρακλής, Βιδάλης, Κουτρουμπής, Ρουσάκης (22' Μουσταφίδης), Αρκούδας, Φαρινόλα (27' Ντιαλό), Μαρουκάκης.

Πηγή  novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου