Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα;


Οι ραγδαίες εξελίξεις στην κεντροδεξιά πολυκατοικία φαίνεται πως επηρεάζουν και την Πέλλα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διαδικασία ένταξης-αποκατάστασης των στελεχών του ΛΑΟΣ που μεταπήδησαν στην ΝΔ φαίνεται πως θα αλλάξει και τη σειρά των βουλευτών στην Πέλλα καθώς η τελευταία μεταγραφή στη ΝΔ ,αυτή του Κυριάκου Βελόπουλου ,θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.
Συγκεκριμένα από πηγές προσκείμενες στον εν λόγω βουλευτή, γίνεται λόγος για την ένταξη του σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα! Τούτο οφείλεται τόσο....

 στην αδυναμία να συμπεριληφθεί στη Β Θεσσαλονίκης όσο και στο γεγονός πως ο κ.Βελόπουλος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το νομό μας από τον οποίο άλλωστε και κατάγεται(γεννήθηκε στον Αξο Γιαννιτσών).
Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να καταλαμβάνει την πρώτη θέση καθώς η Συγγρού επιθυμεί να δώσει έμφαση στο νέο μεταγραφικό της απόκτημα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των εδώ υποψηφίων.Μένει να δούμε κατα πόσο θα επαληθευτούν οι πληροφορίες καθώς είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν εντονότατες αντιδράσεις.

2 σχόλια:

  1. Αστο Κυριάκο, μην το επιχειρήσεις!!! Ούτε να το σκέφτεσαι! Αφού να σκεφτείς ότι κι αυτοί που εξελέγησαν στις 6 Μαϊου ήταν απλά για 1 μήνα!!!! Στους 3 αναφέρομαι (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ). Ξεκουράσου καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαθα και απο αλλου ειναι αληθεια θελει την εδρα εδω στο νομό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή