Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εξιχνιάστηκε η διπλή ληστεία στη Σκύδρα

Το Ι.Χ. φορτηγό που είχαν κλέψει από τη Βέροια «πρόδωσε» τους δράστες της θεαματικής διάρρηξης σε ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Σκύδρας και τη ληστεία που έκαναν ταυτόχρονα σε ένα κατάστημα έτοιμου φαγητού! Τρεις από τους έξι κακοποιούς συνελήφθησαν και οι άλλοι τρείς είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές.

Τα ξημερώματα της 14ης Μαΐου, οι κουκουλοφόροι παραβίασαν με οξυγόνο τα ρολά του κοσμηματοπωλείου και έσπασαν την τζαμαρία...

... για να αρπάξουν από τις προθήκες χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ο κρότος κινητοποίησε δύο νεαρούς που εργάζονταν στο κοντινό κατάστημα. Όμως, μόλις πλησίασαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το όπλο ενός από τους δράστες που τους κράτησε ακίνητους ώσπου οι συνεργοί του να τελειώσουν τη «δουλειά», ενώ ταυτόχρονα τους ανάγκαζε να του παραδώσουν τις… εισπράξεις και τα κινητά τους!

Φεύγοντας με άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους, οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το κλεμμένο φορτηγάκι μέσα στο οποίο άφησαν δύο φιάλες οξυγόνου. Από αυτά οι ειδικοί της Σήμανσης κατάφεραν να εντοπίσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και οι τρεις από τους έξι εντοπίστηκαν στον καταυλισμό τσιγγάνων στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης όπου συνελήφθησαν και κρατούνται στην Ασφάλεια Γιαννιτσών για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου