Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου



ΚριόςΗ ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.ΤαύροςΑισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο
χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.
Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας
Καρκίνος
Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.
Λέων
Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.
Παρθένος
Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Ζυγός
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης.
Σκορπιός
Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.
Τοξότης
Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας.
Αιγόκερως
Ανεξάρτητα από την απάντηση, να ξέρετε ότι οι αλλαγές που θα συμβούν είναι αναπόφευκτες. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.
Υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.
Ιχθείς
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Προβληθείτε προκειμένου να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου