Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ένοχη σιωπή από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας.

Με νύχια και με δόντια επιχειρεί η Αντιπεριφέρεια Πέλλας και προσωπικά ο κ.Θοδωριδης θόδωρος να υποβαθμίσει και τελικά να παραδώσει στη λήθη της καθημερινότητας το καυτό θέμα της απώλειας του έργου Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά.Οι σοβαρές καταγγελίες του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη προκάλεσαν πανικό στο επιτελείο Ψωμιάδη-θοδωρίδη, που ξαφνικά βρέθηκαν εκτεθειμένοι απέναντι στην κοινή γνώμη του Νομού Πέλλας.Έτσι το  δίδυμο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,αρχικά αναζήτησε υποστήριξη και πολιτική κάλυψη από τους τοπικούς βουλευτές της Πέλλας,επιχειρώντας να τους στρέψουν κατά του Καρασμάνη τον οποίο θέλησαν να εμφανίσουν ως απομονωμένο και περιθωριοποιημένο.Αρχικά οι βουλευτές(Τζακρη,Τζαμτζής και Σκαμενίτης) φαίνεται πως βολεύτηκαν και συμφώνησαν από κοινού στην απομόνωση Καρασμάνη, για αυτό και προσέτρεξαν σε
συσκέψεις με τον ανήξερο(!)  και έκπληκτο(!) κ.Θοδωρίδη.Τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει τις τελευταίες ημέρες,καθώς κάποιοι από τους τρεις μάλλον αντιλήφθηκαν πως παρέχουν άλλοθι "συνενόχου"στους Ψωμιάδη-Θοδωρίδη και από προχθές αρχισαν τις βολές κατά του θοδωρίδη ,την ανικανότητα (και όχι μόνο) του οποίου καταδεικνύουν και στις  κινήσεις του οποίου επιρρίπτουν της ευθύνες για τη μεταφορά χρημάτων από την Πέλλα προς την Θεσσαλονίκη.Καλά πληροφορημένοι συνεργάτες του "Πέλλα Δώθε" κάνουν λόγο για εκρηκτικές αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.Από την άλλη ο θοδωριδης αντιλαμβανόμενος την δεινή θέση στην οποία περιήλθε ,επιχειρεί πολιτική "ρελάνς" ,διακυρρήτωντας με τα εναπομείναντα φερέφωνά του την πρόθεσή του να κατέβει ως ....Δήμαρχος Πέλλας!!!Διπλό τζακ -ποτ δηλαδή για τους πολίτες αυτού του δύσμοιρου τόπου που αντιλαμβάνονται έστω και με καθυστέρηση τις λαθεμένες επιλογές του παρελθόντος.Όμως αυτή τη φορά τα καραγκιοζλίκια πάνω στα οποία χτίστηκαν καριέρες και "σιτίστηκαν" παρατρεχάμενοι και πολιτικάντηδες έλαβαν οριστικά ΤΕΛΟΣ.Εμείς θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε και να τα γράφουμε ΟΛΑ ,ακόμη και όταν όλοι άλλοι θα σιωπαίνουν.
Ενδοσκόπος Π.Ε.

8 σχόλια:

  1. Ο κολλητός σου ο Καρασμάνης δε θα ξεφύγει τόσο εύκολα. Ήταν κ αυτός προσκεκλημένος στη σύσκεψη άλλα δεν εμφανίστηκε δήθεν γιατί αγωνιζόταν για το <> θέμα άλλα η αλήθεια ήταν ότι φοβήθηκε με τις μπούρδες που είπε για απόδοση ευθυνών παντού εκτός από τον ίδιο φυσικά. Τον μάθαμε τόσα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ; ΓΙΑΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Αν διαβάσεις την τελευταία ανακοίνωση του Θεοδωρίδη θα καταλάβεις ότι τον παγίδεψαν οι 3 βουλευτές. Ενώ με το πρώτο του έγγραφο ζητούσε τη δημοπράτηση του έργου που είχε ωριμότητα και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, μέσα σε 3 μέρες άλλαξε ρώτα και στο 2ο δελτίο του έλεγε ότι το έργο δεν είναι ώριμο και ότι υπάρχει 1δις σε κάποιο πρόγραμμα που μπορούν να πάρουν τα 120 εκατομμύρια. Αυτό ήταν το λάθος, αυτή ήταν η γκάφα του και τον παρέσυρε το μίσος των τριών βουλευτών.

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΛ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ...13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:53 π.μ.

    ΑΝ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ 1ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ 1 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΑΦΝΗΚΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΑΝΩΡΙΜΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΛΤΗΣ....
    ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ... ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΛ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:49 π.μ.

    διορθωση: 1 εκατομ όχι 1 δισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:34 μ.μ.

    Εμείς που ξέρουμε τον Καρασμάνη πολύ καλά διαβάσαμε την επιστολή του με τα ντοκουμέντα αλλά και το επόμενο δελτίο του, που παρουσιάζει πάλι ντοκουμέντα. Ξέρουμε ότι δεν μασάει. Γνωρίζω ότι το θέμα θα το φτάσει μέχρι τέρμα. Και με σοβαρές και άλλες αποκαλύψεις.
    Όποιος είδε την τηλεόραση Πέλλα θα έβλεπε το μεγάλο πρόβλημα που είχε ο Σταμενίτης. O Σταμενίτης διέκοπτε συνεχώς τον εκπρόσωπο του επιμελητήριο βγάζοντας τα χαρτιά του άχρηστα. Χαρτιά που απεδείκνυαν ότι τα 120.000.000 ήταν για το νομό μας.
    Τώρα τον Θόδωρο ο Σταμενίτης τον παρέσυρε ή Τζάκρη; Μόνο αυτός ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλη σύγχυση επικρατεί σε όλους σας. Πράγματι έχει δίκιο ο φίλος 10και 31 που αναφέρεται στα δελτία του Θεοδωρίδη με τις παλινωδίες του. μία έτσι μία αλλιώς. αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά την επιστολή του Καρασμάνη με τα 30 έγγραφα θα διαπιστώσεις ότι ο Καρασμάνης αποδίδει ευθύνη σε Μαγκριώτη, Μωταϊτη και από ένα διάστημα και μετά στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
    τώρα αν ο Θόδωρος εντάσσει τον εαυτό του με τα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης; τότε δικαιολογημένη η κολοτούμπα του. τα 120.000.000 είναι της Πέλλας. και αυτά πρέπει να διεκδικήσουν. και όχι να προσπαθούν να βγάλουν τα έγγραφα του επιμελητηρίου και του Καρασμάνη άχρηστα, όπως προσπάθησε να κάνει ο Σταμενίτης (όπως άλλωστε έδειχνε και η Πέλλα τηλεόραση) για να πει μετά ότι εμείς το ωριμάσαμε το έργο, δώστε μας τα 120.000.000.
    το πουλάκι όμως θα έχει πετάξει πια! και τότε όλοι θα μουτζώνουμε τον εαυτό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις λυπηθείτε τον ...τι φωτογραφία με το βλέμμα της αγελάδας είναι αυτή που του βάλατε!!!χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή