Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιδράσεις Διαιτητών και Παρατηρητών της ΕΠΣ Πέλλας για την απομάκρυνση του Πολατιάν



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Οι κάτωθι Διαιτητές και Παρατηρητές Διατησίας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας την 11/9/12 που αποφάσισε την ανεξήγητη αντικατάστασή του μέλους της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας και παρατηρητή Διατησίας της SUPER LEAGUE κ. Πολατιάν Λάζαρου δηλώνουμε τα εξής:
1) Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς το πρόσωπό του κ. Πολατιάν Λάζαρου γιατί η προσφορά και το έργο που επιτέλεσε στο επίπεδο της ΕΠΣ Πέλλας είναι μεγάλο και αναγνωρίσιμο σε όλη την επικράτεια......

2) Εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας και την δυσαρέσκειά μας για την απόφαση αυτή και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην διαιτητική του πορεία.

3) Συγχαίρουμε τον κ. Πολατιάν Λάζαρο για την επιλογή του και στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν παράγοντα ο οποίος μέσα από το ποδόσφαιρο προσπαθεί να αναριχειθεί και να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος μας. Πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι κύριοι ότι οι Διαιτητές δεν είναι πιόνια κανενός. Πάνω από όλα ο καθένας από εμάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα .

4) Συμφωνούμε και στηρίζουμε την επιλογή του κ. Πολατιάν Λάζαρου γιατί πιστεύουμε ότι η επιλογή αυτή εκφράζει κάτι καινούριο και διαφορετικό, εκφράζει την ελπίδα και το μέλλον. Είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι ότι με την επιλογή αυτή από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού βασικό κριτήριο της επιλογής μας , είναι η ανιδιοτελής αγάπη για το ποδόσφαιρο και η διάθεση για προσφορά.

*Το παρών κείμενο είναι υπογγεγραμένο από 60 Διατητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Πέλλας. Το ενυπόγγραφο κείμενο είναι στην διάθεσή σας όποτε αυτό χρειαστεί.

2 σχόλια:

  1. Το θέατρο του παραλόγου που επικρατεί στην Ελληνική διαιτησία, έρχεται πλέον να επιβεβαιωθεί με αυτή την δακρύβρεχτη επιστολή συμπαράστασης προς το πρόσωπο του αρχι(δ)ιαιτητή Πολατιάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν δημοσιευεται τα ονοματα των διαιτητων και των παρατηρητων; για να τους γνωρισουμαι ποιοι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή