Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στις απεργίες 22 & 23 Νοεμβρίου


Σήμερα  21  Νοεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε η Έκτατη Γενική Συνέλευση  των  εργαζομένων στην  Περιφερειακή  Ενότητα  Πέλλας  με  θέμα  συζήτησης  τις  διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που  θεμελιώνουν συνθήκες  τρόμου, καταναγκασμού και πογκρόμ μαζικών απολύσεων!
         Συγκεκριμένα:...

         Μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας (με το 75% του μισθού) για ένα χρόνο όλοι οι εργαζόμενοι που καταργούνται οι οργανικές τους θέσεις.
        Η διαδικασία  της υποχρεωτικής μετάταξης και μεταφοράς σε άλλη υπηρεσία και νομικό πρόσωπο αφορά το σύνολο των δημόσιων υπαλλήλων και ανεξάρτητα από το καθεστώς της διαθεσιμότητας. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είναι κάθε στιγμή στην διάθεση των αναγκών και των προσταγών της κρατικής διοίκησης και υποχρεώνεται να κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση γεωγραφικά και κλαδικά. Αν αρνηθεί απολύεται!
       Ο υπάλληλος θα βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο και την απειλή της «αργίας»    για την ζωή και τις πράξεις του ακόμη και εκτός δουλειάς.  Αυτό το αντιδραστικό τερατούργημα που στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος επιχειρεί να στεριώσει τον τρόμο και την υποταγή, δεν πρέπει να περάσει
        Μετά από την ενημέρωση  πάρθηκαν αποφάσεις στην κατεύθυνση:
        Να  Συνεχιστεί ανυποχώρητα  ο κοινός αγώνας για να μην περάσει καμιά απόλυση στο Δημόσιο τομέα.  Ο αγώνας θα είναι δύσκολος.  Δεν τρέφουμε αυταπάτες, αλλά όλοι μαζί θα νικήσουμε.
        Καλούμε  σε κινητοποιήσεις (απεργίες,κ.λ.π.) τους συναδέλφους  και  σε  συνεργασία  με  όλες τις Περιφερειακές Ενότητες  της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας  και  των  συναδέλφων  της  Αποκεντρωμένης  Διοίκησης ,  των ΟΤΑ  Α’  Βαθμού   να εντείνουν  τη δράση τους ώστε να ανατραπεί η κατεδάφιση και των τελευταίων δικαιωμάτων τους  και για να μην απολυθεί ούτε ένας  συνάδελφος μας.
        Συμμετέχουμε  στην 24ωρη  απεργία  την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012  που προκήρυξε  η  ΟΣΥΝΑΕ  και κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις  και  συμμετέχουμε  στη 24ωρη απεργία την Παρασκευή  23  Νοεμβρίου  2012     που  αποφάσισε η Συντονιστική  Επιτροπή των  Συλλόγων Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας για να μην περάσουν οι απολύσεις, άξιων συναδέλφων μας, απόλυτα απαραίτητων για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
οργανώνουμε την πάλη μας να μπλοκάρουμε  τα μέτρα.
Όλοι στην  απεργία της Πέμπτη 22 Νοεμβρίου  2012 
και  την Παρασκευή  23  Νοεμβρίου 2012
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου