Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ο Τεκτερίδης.

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, ο δράστης της ομηρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων νωρίς σήμερα το μεσημέρι,.Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν κάνουν λόγο για ομηρία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.Ο 72χρονος  Γιαννιτσώτης επιχειρηματίας γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητες του στο χώρο των τυχερών παιγνίων και του παράνομου στοιχήματος στις αρχές του 2000, απειλούσε να κάψει ζωντανή τη διευθύντρια του Ταμείου στο υποκατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Η ομηρία έληξε γύρω στις 12 το μεσημέρι μετά από αστραπιαία επιχείρηση αφοπλισμού και σύλληψης του δράστη από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

9 σχόλια:

  1. Κατέστρεψε οικογένειες , έσπειρε και θέρισε , η συνήδειση του τον έφερε στο τέλος . ότι κάνεις στην ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άδικον ουκ ευλογείται. Μερικές φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν τους εβαζε με το ζορι στο μαγαζι του....κανεις δεν ειναι κριμα απο αυτους Ανωνυμε παραπανω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo monoi tous pigainan sto magazi tous file mou apo panw...kaneis tous den einai krima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενας κοινος εγκληματιας ειναι, γυριζε και κανονιζε τα θεματα του με μπραβους και απειλες, απλα θελει να του επιστρεψουν αυτα που εκλεβε για χρονια απο τους συμπολιτες του και οχι μονο.
    Ας κατσει τωρα μερικα χρονακια φυλακη να μαθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρεται την ιστορία καλά, ο ανθρωπος ειναι επιχειρηματίας που εδινε δουλειά σε παρα πολλούς ανθρώπους. Το κράτος του κατέσχεσε την περιουσία του, το δικαστήριο τον αθωώνει, και κρινει οτι παράνομα το κρατος του κατάσχεσε την περιουσία αλλά ποτέ μέχρι σημερα δεν του την γύρισε πίσω. Το γελοίο ειναι οτι η εφορία του ζητάει χρήματα και τον απειλεί να τον κλίσει φυλακή οταν την ιδια στιγμή το κράτος εχει πάρει όλα τα λεφτά του.

    ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nai nai kai o al kapone epixeirimatias itan.tora oti h doyleia poy les htan paranomi mallon einai psila gramata gia sena.mallon ypallilos toy eisai,i magazi soy noikiaze ,i masoyses kai si apo keinon.ola ta alla poy les einai paparies.siga mi toy dosoyme piso kai lefta h na toy zhthsoyme sygnomi.tha mas trelanete merika lamogia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειμαι τιποτα απο οσα λες, κατοικος Γιαννιτσών ειμαι και ξέρω. Εσυ δεν μας ειπες τι εισαι? Δικαστής? Δήμιος? Εκτός απο φρουτάκια ειχε και καφετεριες, σινεμα, εφημερίδα και αλλες που δεν γνωριζω επιχειρίσεις. Η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμάθεια. Πριν γράψετε σκεφτήτε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. helloooo....tis epixeiriseis poy les tis ekane gia na xeplinei to mayro xrima poy kerdize apo tis paranomes drastiriotites toy.xypna...koroido

    ΑπάντησηΔιαγραφή