Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Γιαννιτσώτης επιχειρηματίας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων





Σε εξέλιξη βρίσκετε αυτή την ώρα μία υπόθεση η οποία συγκλονίζει ολόκληρη την χώρα καθώς 72χρονος επιχειρηματίας πληροφορίες οι οποίες φέρουν να πρόκειται για τον Γιώργο Τεκτερίδη, γνωστό στην κοινωνία των Γιαννιτσών, εισέβαλε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μαζί του ένα μπετόνι βενζίνη και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και αφού κλείστηκε στο γραφείο της διευθύντριας κρατώντας την τελευταία ως όμηρο, απειλεί να αυτοπυρποληθεί εάν δεν του επιστρέψουν χρήματα τα οποία όπως ισχυρίζεται του έχουν παρακρατήσει παράνομα...

Στο σημείο έχει προσέλθει ισχυρή αστυνομική δύναμη και πυροσβέστες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση τις επόμενες ώρες.


 Πηγή φώτο από seleo.gr

7 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά; Αυτός έφταιγε αν εσείς δεν είχατε μυαλό και ακουμπούσατε το μεροκάματο και τον ιδρώτα σας στα φρουτάκια; Μην τρελαθούμε και τελείως δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έναν βαθμό δεν έχεις άδικο φίλε. Ούτε ο πατέρας όμως είχε καμία ευθύνη που ο γιος του είχε παίξει τα λεφτά της 5ήμερης εκδρομής του σχολείου του στα φρουτάκια και μετά έτρεχε να καλύψει το ποσό. Κοντά ένα εκατομμύριο δραχμές ήταν αν θυμάμαι καλά. Ούτε φταίνε οι οικογένειες που ο πατέρας αντί να πηγαίνει τα λεφτά στο σπίτι τα έπαιζαν στα φρουτάκια διαλύοντάς τις έτσι. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Σίγουρα θα μου πεις πως ένα αρρωστημένο μυαλό, είναι πάντα αρρωστημένο. Όμως ένα αρρωστημένο μυαλό είναι πιο εύκολο να εκδηλώσει την αρρώστια του όταν σε κάθε γειτονιά υπήρχε ένα μικρό καζίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις. Ούτε ο καταστηματάρχης φταίει αν εσύ ακουμπάς το μεροκάματο στα φρουτάκια ούτε ο έμπορος ναρκωτικών αν το παιδί σου το παιδί μου το παιδί του θέλει να είναι πρεζάκι. Ας τα ελευθερώσουμε όλα λοιπόν και όποιος προλάβει να γα..σει τον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μενα και για πολλους αλλους ο συγκεκριμενος ειναι ....μαγκας......!!!και εμεις εαν μπορουσαμε δεν θθα τα καναμε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή