Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Έκρυβε πέντε κιλά κοκαΐνης στο σουτιέν της



 Κάποια σουτιέν διαθέτουν επένδυση με σιλικόνη, άλλα με έξτρα μαξιλαράκια για περισσότερο όγκο και πλουσιότερο στήθος, μια νεαρή όμως με καταγωγή από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας προτίμησε να εμπλουτίσει το μπούστο της τοποθετώντας στο εσωτερικό του σουτιέν της πέντε κιλά κοκαΐνης!
Η 23χρονη γυναίκα με τον σύντροφό της ο οποίος με τη σειρά του μετέφερε δύο κιλά της ναρκωτικής ουσίας σε ειδική θήκη στο θώρακά του, προσπάθησαν να περάσουν τον έλεγχο του αεροδρομίου της Ρώμης Φιουμιτσίνο...
Ωστόσο αυτό που κινητοποίησε τους άνδρες της αστυνομίας ήταν ότι μόλις οι δυο τους έφτασαν στο σημείο ελέγχου σταμάτησαν να μιλούν κάνοντας ότι δεν γνωρίζονται. Όταν οι αστυνομικοί τους πλησίασαν ρωτώντας τους για ποιο λόγο βρίσκονται στην Ιταλία εκείνοι απάντησαν ότι είχαν πάει για διακοπές.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ιταλικών αρχών τα ναρκωτικά τα οποία σκόπευαν να μεταφέρουν στη Βραζιλία, υπολογίζεται ότι θα τους απέφεραν γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ λόγω της καθαρότητας τους. Το ζευγάρι τελικά συνελήφθη, ενώ διεξάγεται έρευνα σχετικά με την προέλευση των ναρκωτικών και τις πιθανές επαφές των δύο με Ιταλούς.

Πηγή  yahoo.gr.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου