Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στην Κωνσταντινούπολη



Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε το τριήμερο 19/20/21 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, με σκοπό την τουριστική προβολή του τόπου μας.
            Ο Δήμαρχος συνάντησε στο Φανάρι τον  Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, οποίος τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία ανάδειξης των ιστορικών μνημείων του δήμου Πέλλας, λέγοντας του  χαρακτηριστικά “ότι τα μνημεία ανήκουν στην ανθρωπότητα”.
            Παράλληλα συναντήθηκε με το Σύλλογο Ανταλλαγέντων  της συνθήκης της Λωζάνης, μεταξύ  των  οποίων  ήταν  και  ο  απόγονος  του  Γαζή  Εβρενός    κ. Οζέρ Γαζηεβρενόσογλου...

...με τον Πρόεδρο της Ανωτάτης Επιτροπής Διεύθυνσης Πολιτιστικών Μνημείων και Μουσείων Κωνσταντινούπολης κ  Μεμέτ Γιουρκάν καθώς και με τον Πρόεδρο τουριστικών πρακτόρων Κωνσταντινούπολης κ. Μπαβαράν Ολοσόι.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζήτησαν σχετικά με τις δυνατότητες ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον τουρισμό.
Ο τουρισμός προτάσσεται ως αναπτυξιακή επιλογή, οι τουριστικές δυνατότητές του τόπου μας , εξετάζονται σοβαρά ίσως για πρώτη φορά, αποφασίζουμε να το επιχειρήσουμε  με επαγγελματικό τρόπο, οργάνωση, συνέπεια και συνέχεια, δήλωσε ο Δήμαρχος.

Το Δήμαρχο, συνόδευσαν, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Ερασμία Λούσπα και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης.
Σημαντική ήταν η συμβολή του Προέδρου της Πανελλήνιας  Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων, κ Θεοφάνη Ισακίδη για την επιτυχή έκβαση της επίσκεψης.





3 σχόλια:

  1. Κακώς που δεν πήγε και η δημαρχέσα: Αυτή είναι άσος στις δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ.ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΕΔΩ ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΜΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή θα τον ψηφίσουν οι εντοποι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή