Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προθεσμία πήρε ο Γιώργος Τεκτερίδης



Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 62χρονος, Γιώργος Τεκτερίδης, που εισέβαλε χθες το πρωί στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 62χρονος επιχειρηματίας από την Πέλλα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλλε τις κατηγορίες της αρπαγής, της απόπειρας εμπρησμού, της αντίστασης και της παράνομης οπλοφορίας (οι δύο πρώτες σε βαθμό κακουργήματος).
Στη συνέχεια, ο δράστης παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.
Ο Γιώργος Τεκτερίδης εισέβαλε χθες το πρωί στο υποκατάστημα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Εβγαλε από έναν σάκο ένα μπιτόνι με βενζίνη...
περιέλουσε με αυτό τα ρούχα του και κάποια έπιπλα, ενώ με την απειλή ενός πιστολιού, που όπως αποδείχτηκε ήταν για φωτοβολίδες, έβγαλε έξω τους υπαλλήλους και τους πελάτες.
Κράτησε, όμως, ως όμηρο τη διευθύντρια, από την οποία και ζητούσε τα χρήματα που -όπως υποστηρίζει- του χρωστά το Δημόσιο.
Η διευθύντρια τον ενημέρωσε ότι πράγματι έχει εκδοθεί μια επιταγή στο όνομά του, ύψους 193.000 ευρώ, αλλά λόγω χρεών του προς το Δημόσιο θα πάει κατευθείαν στη ΔΟΥ Γιαννιτσών, ο ίδιος, ωστόσο, ισχυριζόταν ότι το ελληνικό Δημόσιο του οφείλει τουλάχιστον άλλες 500.000 ευρώ.

Πηγή  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου