Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Άτυχη η Αναγέννηση γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα και έπεσε από την κορυφή


Δεν συνδυάστηκε με επιτυχία η επιστροφή της Αναγέννησης στο γήπεδό της

Την 3η συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με αποτέλεσμα να αποχωριστεί την κορυφή της βαθμολογίας την οποία κατείχε εδώ και μερικές αγωνιστικές. Ήταν μάλιστα η δεύτερη εντός έδρας με το γνώριμο σκορ 0-1 αυτή την φορά από την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου με τον τελευταίο να σκαρφαλώνει αυτός με την σειρά του στην κορυφή και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο.
Το αποτέλεσμα θα λέγαμε ότι αδικεί την ομάδα του Παναγιωτίδη καθώς αν και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (στο 10’ λεπτό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης), στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:..

Η ομάδα των Γιαννιτσών είναι αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όταν στο 2ο μόλις λεπτό ο Ιορδανίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ο οποίος με εντυπωσιακή ενέργεια έδιωξε την μπάλα στην γωνία της εστίας του.
Στο 10ο λεπτό θα σημειωθεί το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για λογαριασμό των Σερραίων όταν ο έμπειρος φορ του Εθνικού θα δεχτεί πάσα στο ύψος του  πέναλτι και με πλασέ θα κάνει το 0-1. Να σημείωσουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτηρήθηκαν για οφ σάιτ σε αυτή την φάση.
Στο 21ο λεπτό ο Στεφανίδης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν σχεδόν μόνος του και από καλή θέση θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 27ο λεπτό πάλι με τον ίδιο παίχτη οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 1-1 με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.
Δοκάρι στο 51ο λεπτό και πάλι για την Αναγέννηση με τον Χατζόγλου αυτή την φορά.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης, Στεργίδης (77' Σιδηρόπουλος), Χατζόγλου (66' Καρακατσόγλου), Φελίπε (77' Πούτσικος), Ιορδανίδης, Σάπιο, Στεφανίδης, Ντατίδης, Σκέμπης
Εθνικός Γαζώρου: Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Νίρλας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς (90+1' Κωνσταντινίδης), Μπεκιάρης (67' Μουσικάκης), Ναλμπάντης, Γκόγκας (84' Καρυπίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου