Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία το αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο



Με την παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, στις 7.30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, η εκδήλωση - αφιέρωμα του δήμου Πέλλας στο πλούσιο καλλιτεχνικό έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη μας.
Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), παρουσιάστηκαν τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη από την Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, υπό τη διεύθυνση της κ. Μυροφόρας Αντωνιάδου. Στο πιάνο συνόδευε η κ. Δέσποινα Κανελλιάδου...

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο ίδιος ο Χρήστος Νικολόπουλος ανέβηκε στο «πάλκο» και έπαιξε μαζί με μουσικούς του δήμου Πέλλας (Σίμος Κετίκογλου, Αντώνης Μπαμπαλής, Βαλάντης Μελισαρόπουλος) και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών  (Γιάννης Αθανασιάδης και Θωμάς Παυλίδης), κάποια από τα τραγούδια του ξεσηκώνοντας το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρύας Βρύσης.
Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στην  προσφορά και το καλλιτεχνικό έργο του Χρήστου Νικολόπουλου και χαρακτήρισε τιμή για τον δήμο μας την παρουσία του σε εκδήλωση στην Κρύα Βρύση που έδωσε την δυνατότητα σε αυτούς που παραβρέθηκαν σε αυτή να έχουν την χαρά και την τύχη να τον ακούσουν από κοντά.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Πέλλας προσέφερε στον μουσικοσυνθέτη ένα αγαλματίδιο του Θεού Ερμή από το εκμαγείο της Πέλλας και μια αναμνηστική πλακέτα ως αναμνηστικά δώρα της εκδήλωσης.
Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ερασμία Λούσπα αφού επισήμανε ότι «ο σημερινός μας επίσημος καλεσμένος, παρότι πέρασαν 45 χρόνια δημιουργικής πορείας, εμπνέει ακόμη τη νέα γενιά, σε αντίδραση της άποψης που λέει ότι οι νέοι είναι αδιάφοροι και δεν ασχολούνται με τις τέχνες και τον πολιτισμό», τόνισε ότι «είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τη νέα γενιά να επιδιώκει να μιλήσει μέσα από την μουσική». «Είναι σίγουρο ότι βραδιές όπως η αποψινή συμβάλλουν στη διατήρηση και προώθηση των κοινών παραδόσεων και του πολιτισμού μας», κατέληξε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Το αφιέρωμα, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας κ. Χρήστος Πασσαλής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασ. Σηκοβάρης και Δημ. Στεργιούλας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κρύας Βρύσης κ. Γεωργία Ουσταμπασίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου