Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νίκες για τα τμήματα μπάσκετ του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών



Νίκη του ΓΑΣ «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί του « Ηρακλή» Μελίκης


Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του “Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών” κερδίζοντας το περασμένο Σαββάτο 24/11/2012, στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης,   τον “Ηρακλή”, με σκορ 26-47.

Με όπλο τους την δυνατή άμυνα όπως δείχνει και το τελικό σκόρ, οι παίκτες του “Μέγα” κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να ελέγχουν το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια...


Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε :

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πρώτον για το πάθος τους αμυντικά, αλλά και δεύτερον γιατί είχαν άψογη αγωνιστική συμπεριφορά σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Μελίκης.

Είμαστε η ομάδα που στην κατηγορία έχει τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας γιατί η επιλογή της διοίκησης είναι να παίζουν νέα παιδιά  που έχουν αλλά και μπορούν να δώσουν  κάτι παραπάνω στο οικοδόμημα που λέγεται basketball.

Αυτό εξάλλου έχει αρχίσει να φαίνετε όταν κάθε χρόνο η ομάδα μας, δίνει τουλάχιστον δύο με τρεις παίκτες σε αντίστοιχες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Το νεαρό της ηλικίας όμως έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Το θετικό λοιπόν της ομάδας μας είναι το πάθος και η διάθεση των παικτών που φαίνεται στην άμυνα που παίζουμε. Από την άλλη, το αρνητικό είναι η απειρία και το άγχος, γιατί επιθετικά χάσαμε πάρα πολλά καλάθια μόνοι μας στον αιφνιδιασμό, αλλά και πολλά σουτ που έγιναν  με πολύ καλές προϋποθέσεις.

Έχουμε πολύ καλό κλίμα και διάθεση για δουλειά, με αυτά τα δυο πράγματα νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και να κάνουμε την ομάδα πολύ καλύτερη.»

Τα δεκάλεπτα:  13–11,  01–08, 08–14, 04–14.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
«Ηρακλής» Μελίκης:
(Προπονητής Β. Τζίμος):  Γκόλιας Χ., Πασιόπουλος Κ., Ασλανίδης Α., Πεχλιβανίδης Δ., Τζουνόπουλος Γ., Κούκος Σ., Ζησιόπουλος Δ., Ντόβας Σ., Ντόβας Π., Στογιάννης Β., Παπαζήσης Χ., Καρέλης Δ.

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): Πατσιάνης Γ., Χανός Κ., Παναγιωτίδης Αν., Ζαγανίδης Μ., Βασιλειάδης Ι., Παναγιωτίδης Αν., Γεωργίου Αγγ., Αντωνίου Κ.., Ρώνης Ν., Γκιώσης Ρ., Θεολόγου Β., Μωυσίδης Η.


Νίκη του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του «Αετού» Κιλκίς


Με νίκη προχώρησε σε έναν ακόμη αγώνα για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το παιδικό τμήμα μπάσκετ του “Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών” κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή 25/11/2012, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς την αντίστοιχη ομάδα του  “Αετού Κιλκίς”, με σκορ 46-80.

Έχοντας από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού οι “μικροί” παίκτες του “Μέγα” επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να έχουν ένα εύκολο πρωινό μέσα στην έδρα του Κιλκίς.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου, τόνισε :

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη τους.

Όπως έχω ξαναπεί πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους μας με σοβαρότητα.

Σήμερα στα δυο πρώτα δεκάλεπτα η άμυνα μας δεν ήταν καλή. Αργήσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε  να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό.

Στην συνέχεια δέσαμε την άμυνα καταφέραμε να ελέγχουμε ριμπάουντ και τον ρυθμό του παιχνιδιού με συνέπεια να τελειώσουμε εύκολα το παιχνίδι».

Τα δεκάλεπτα:  13–16,  14–23, 10–16, 09–26.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Κ. Χατζηαντωνίου): Πανόπουλος Γ., Ιατρόπουλος Δ., Μιχαηλίδης Χ., Κοσμίδης Ε., Χρυσοχόου Θ., Ασάρβελης Α., Σοιλεμέζογλου Θ., Κακουλίδης Χ., Καλτσίδης Α., Γιαννόπουλος Α., Μυστακίδης Ι., Ρούσης Δ.

Αετός Κιλκίς:
(Προπονητής Δ. Τομάς):  Αντώνίου Ε., Ηλιάδης Ρ., Ζηρίδης Χ., Τσιρτσίδης Σ., Αλμπανάκης Δ., Διαμαντόπουλος , Φασουλάκος , Αλμπανάκης Π., Λαγκουβάρδος , Παπαγρηγοριάδης Σ., Ανδρεάδης .

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου