Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι εκλεκτοί του 20ου All Star Game


Στη... σκιά του θανάτου του Γιώργου Κολοκυθά το ελληνικό μπάσκετ είναι έτοιμο για τη γιορτή του. Δείτε ποιοι παίκτες θα λάβουν μέρος στο 20ο All Star Game της Α1, που φέτος θα γίνει στην Πάτρα, το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου.
"Υπάρχει μία χαρμολύπη. Από τη μία αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που διοργανώνουμε το διήμερο εκδηλώσεων και από την άλλη υπάρχει λύπη μετά τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Κολοκυθά. Έζησε το μπάσκετ από τα παιδικά του χρόνια, θα χαίρεται που θα δει τα παιδιά να αγωνίζονται από εκεί πάνω που θα βρίσκεται. Και πάνω από όλα θα χαρεί να δει τα παιδιά των Εθνικών Παίδων και Εφήβων...
Με τη βοήθεια όλων και κυρίως του ΟΠΑΠ, θα είναι το πιο οικονομικό ολ σταρ όλων των εποχών. Θα βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Θα πρέπει να πω ότι πάμε καλά, το κύριο θέμα που θα μας απασχολήσει είναι η βία. Εκεί θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να την εξαλείψουμε. Σας καλώ όλους να έρθετε στην Πάτρα και να απολαύσετε το μπάσκετ", τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που ψηφίστηκαν από το κοινό για να λάβουν μέρος στη γιορτή. Ολα τα μεγάλα αστέρια του πρωταθλήματος θα δώσουν το παρών.
Ελληνες: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παππάς Σλούκας, Χαραλαμπίδης, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Πρίντεζης, Μπράμος, Σχορτσανίτης, Παπαδόπουλος, Τσαϊρέλης.
Rest of the World: Λο, Ούκιτς, ΜακΚόλουμ, Στόγκλιν, Πέτγουεϊ, Γκιστ, Μίλμπουρν, Ματσιούλις, Χαντ, Λάσμε, Κόλεμαν, Χάινς.
Προπονητής των Ελλήνων σταρ θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης με βοηθό του, τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Στον αντίπαλο πάγκο, προπονητής των Rest of the World θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Βλάντο Πέτροβιτς (Απόλλων Πατρών), Τέρελ Στόγκλιν (Ηλυσιακός), Ντάνι Γκίμπσον (Ίκαρος) και Γιώργος Δέδας (ΠΑΟΚ), συν τον Νίκο Γκίκα του Φιλαθλητικού, αλλά και το νικητή του διαγωνισμού των επιλέκτων.
Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα λάβουν μέρος οι Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Γουίλ Κόλεμαν (Καβάλα) και Λάντον Μίλμπουρν (Πανιώνιος), συν τον Θανάση Αντετοκούμπο του Φιλαθλητικού, αλλά και το νικητή του διαγωνισμού των επιλέκτων.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου