Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών. Εκατομμύρια σκορπισμένα στον άνεμο (φώτο)

Σ’ αυτή τη χώρα του παραλόγου όπου κανείς δεν λογοδοτεί για τίποτα και σε κανένα ,σ’ αυτό το Δήμο που περισσεύουν τα λόγια και απουσιάζουν τα ουσιαστικά έργα, σ’ αυτό τον τόπο που γνώρισε «άρχοντες» που αγωνίζονται για το καλό του…. υπάρχει ακόμη μια απόδειξη πως τελικά έχουμε ότι μας αξίζει. Κι αυτή η απόδειξη είναι ο πακτωλός εκατομμυρίων που κυριολεκτικά πετάχτηκαν στην αχρηστία στο περίφημο έργο των «Δημοτικών Σφαγείων Γιαννιτσών». Ένα έργο για το οποίο ο δημότης των Γιαννιτσών και πλέον ολόκληρου του Δήμου Πέλλας, πληρώνει ακόμη τοκοχρεολύσια σε δάνεια που εγκρίθηκαν για κάτι που ποτέ δεν απέδωσε...


Ένα σωρό κτίρια σε περίοπτη θέση στον άξονα Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης είναι εκεί για να μας θυμίζουν  την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα διοικήσεων που τα τελευταία 20 χρόνια δεν έπραξαν το παραμικρό για να αποδώσει η υψηλού κόστους επένδυση και δυστυχώς, από έργο ουσίας κατάντησε να είναι χώρος απόθεσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Έτσι πια, όσοι κινούνται θαυμάζουν την κατάντια και τον απόλυτο ξεπεσμό.


Στον αντίποδα τα ιδιωτικά σφαγεία ,κατώτερης δυναμικότητας και υλικοτεχνικής υποδομής συνεχίζουν να λειτουργούν αφού το εν δυνάμει αντίπαλο δέος κατάφερε με εσφαλμένες ή και σκόπιμες αποφάσεις και ενέργειες των δημοτικών μας αρχόντων να περάσει στην ιστορία ως μια από τις πλέον αποτυχημένες «επενδύσεις». 
 
Κάποιοι γνωρίζουν καλά γιατί τα δημοτικά σφαγεία δεν λειτούργησαν ποτέ.

 Κάποιοι  ανερυθρίαστα από προεκλογικά μπαλκόνια μιλούσαν για δήθεν σωτηρία και αξιοποίηση των εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν στην συγκεκριμένη επένδυση. Ποτέ όμως δεν απολογήθηκαν για τις ουσιαστικές ευθύνες που τους βάρυναν. Ποτέ δεν εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη και ποιοι επωφελήθηκαν από τη μη λειτουργία. 

Μήπως ήρθε η ώρα να μας εξηγήσουν τι πραγματικά έγινε;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου