Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αντιπαράθεση για τους νεκρούς φοιτητές στη βουλή




Η επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς κατά της κυβέρνησης, λέγοντας πως έχει ευθύνες για τον θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα από το μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Οικονομικών εντός της Βουλής.
Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:..


Γ. Στουρνάρας: Είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο να αποδίδεται ο θάνατος των δύο παιδιών στη Λάρισα στα μέτρα της κυβέρνησης για το φόρο στο πετρέλαιο.

Ν. Μαρίας: Είναι λαϊκισμός αυτό που είπατε
Γ. Στουρνάρας: Να μάθετε τρόπους και να μη με διακόπτετε. Ζηλώσατε τη δόξα των τυχάρπαστων που βγαίνουν στα κανάλια.
Ν.Μαριάς: Τυχάρπαστος είστε εσείς και λαϊκίζετε
Γ. Στουρνάρας: Δεν με τρομάζουν οι φωνές σας
Ν. Μαριάς: Ούτε εμένα με τρομάζουν οι φωνές σας, είστε λαϊκιστής.
Μ. Βορίδης: Αυτό που ειπώθηκε είναι ιστορικό, πρέπει να γραφεί στην ιστορία. Ο Μαριάς είπε στον Στουρνάρα να μη λαϊκίζει. Έλεος.
Η παρέμβαση του Μ. Βορίδη προκάλεσε και νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μ. Βορίδης: Γίνεται χυδαία πολιτική εκμετάλλευση πάνω σε ανθρώπινες τραγωδίες για να οικοδομηθούν πολιτικές καριέρες. Ο λαϊκιστικός λόγος προκαλεί προσκόμματα στην προσπάθεια να αναπτυχθεί η οικονομία.
Ν. Μαριάς: Επιστρέφω τους χυδαίους χαρακτηρισμούς στον κ. Βορίδη. Σας είχα προειδοποιήσει ότι η πολιτική σας θα οδηγήσει σε τέτοια τραγικά γεγονότα.
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου