Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ταξιδιωτικό γραφείο:Το ΠΑΣΟΚ μας φέσωσε με 200.000 Ευρώ.



Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», σχετικά με τα οικονομικά του Κινήματος. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης λόγω χρεοκοπίας, επικαλούμενη δικαστική απόφαση υπέρ ταξιδιωτικής εταιρείας, στην οποία οφείλονται περί τα 200.000 ευρώ.
Όπως αναφέρουν πηγές της Ιπποκράτους, υφίσταται το αναφερόμενο χρέος προς εταιρεία, το οποίο, όμως, δεν επέτρεπαν τα οικονομικά του Κινήματος να αποπληρωθεί, λόγω του ότι
ήδη έχει καταβάλει σε πιστωτές 3.000.000 ευρώ.
Η εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προσέφυγε στα δικαστήρια, πλην όμως, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει οριστική δικαστική απόφαση. Το ΠΑΣΟΚ, προσθέτουν, βρίσκεται σε επαφή και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, προκειμένου να υπάρξει κάποια συνεννόηση, η οποία, αν υπάρξει, θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή κάθε δικαστικής διαδικασίας.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί ανοιχτά και δημόσια για το θέμα των οικονομικών του και εφαρμόζονται ήδη όσα αποφασίσθηκαν από τα όργανα του Κινήματος, ενώ στρέφεται εναντίον των μέσων ενημέρωσης τα οποία ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και δεν ασχολούνται, όπως λέει, με τα δικά τους οικονομικά, στα οποία περιλαμβάνεται και η μη καταβολή των αμοιβών στους εργαζόμενους.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί "εκκαθάρισης" κ.ο.κ. Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται.

Υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες:

Πρώτον, περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.

Δεύτερον, το ίδιο προφανώς ισχύει για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου