Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τέλος οι Κωφίδης-Τσινός από την Αναγέννηση. Σε αναζήτηση νέου προπονητή η ομάδα



Το "επίσημο διαζύγιο" ανάμεσα στην Αναγέννηση και το τεχνικό δίδυμο Κωφίδη-Τσινού ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της Αναγέννησης Λάκης Καραογλανίδης μετά από συνάντηση σε καλό κλίμα που είχαν οι δύο πλευρές. Φυσικά ήταν γνωστό στους κύκλους της ομάδας ο χωρισμός αυτός αλλά έκλεισε πλέον το θέμα οριστικά, για την ομάδα της Πέλλας.

 Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Λάκης Καραογλανίδης μετά από αυτή την εξέλιξη δήλωσε:
«Ευχαριστούμε θερμά τον Σάββα Κωφίδη για την προσφορά του. Είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, αλλά δεν μπορέσαμε να συγκλίνουμε στο οικονομικό. Με λύπη ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια, παραμένουμε πάντα φίλοι, όπως και με τον Γρηγόρη Τσινό. Η Αναγέννηση μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας κλείνει προπονητή και ως την Παρασκευή ανακοινώνει λύση συμβολαίων με παίκτες».

Πληροφορίες, για να αναλάβει την Αναγέννηση λένε ότι ο Αλέξης Αλεξίου, θα είναι ο νέος προπονητής όμως παίζει και το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκπλήξεις, τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί, καθώς υπάρχουν επαφές και με άλλους τεχνικούς. Μάλιστα ακούγεται το ενδεχόμενο να υπάρξει επαφή και με τοπικούς προπονητές που στο παρελθόν έχουν καθίσει στον πάγκο των κυανόλευκων.

Maties pellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου