Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ποδηλατοβόλτα και καθαρισμός του Δημοτικού σταδίου Π.Μυλοτόπου



Ένα όμορφο πρωινό ξάφνιασμα δέχθηκαν οι κάτοικοι του Π.Μυλοτόπου, όπου οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου, έκαναν τον γύρο του χωριού με το ποδήλατό τους και στη συνέχεια καθάρισαν τον χώρο του δημοτικού σταδίου του χωριού τους.  Τους μαθητές συνόδευσαν ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί τους, ενώ τους συνεχάρησαν  για την πρωτοβουλία οι αντιδήμαρχοι Πέλλας  κ. Γιώργος Τόσιος και κ. Γιώργος Ανδρεάδης.


Φύτευση λουλουδιών στο δημοτικό πάρκο ΄΄Φιλίππειο΄΄

     Γέμισε χαμόγελα και παιδικές φωνές το Φιλίππειο, το πρωϊνό της Τρίτης 4/6.Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών με τους εκπαιδευτικούς τους, φύτευσαν εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια του άλσους του Φιλιππείου, δίνοντας το χρώμα που έλειπε.

Ανακύκλωση ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών, παιχνιδιών,  κινητών τηλεφώνων
και οικιακών συσκευών
Το πρόγραμμα ανακύκλωσης είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες και διαρκεί όλη την εβδομάδα.
Στους αύλειους χώρους του 1ου , 5ου και 3ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, τοποθετήθηκαν κυτία συλλογής ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών , παιχνιδιών, κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.dimospellas.gr  και συνεχώς προστίθενται οι νέες δράσεις. Πληροφορίες δίνονται στο τηλ 2382 3 50809- γραφείο αθλητισμού και νέας γενιάς  του Δήμου Πέλλας.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την καθημερινή προβολή των δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου